A legjobb képszerkesztő programok!
A képszerkesztő iPhone alkalmazások legjava
Képszerkesztő,  Képszerkesztő iPhone

A képszerkesztő iPhone alkalmazások legjava

Ha egy iPhone-t használsz, akkor talán már tudod, hogy az Apple eszközökben az egyik legjobb dolog a kamera. Azonban, hogy igazán jó fotókat készítsünk, szükségünk van a megfelelő képszerkesztő iPhone alkalmazásra is. Az iPhone-on található beépített képszerkesztő lehetőségek jók, de ha valóban színvonalas fotókat szeretnénk készíteni, akkor érdemes megnézni a piacon elérhető képszerkesztő alkalmazásokat.

 

A képszerkesztő iPhone appok legjava

Az egyik legnépszerűbb és legjobb képszerkesztő alkalmazás az iPhone-on az Adobe Photoshop Express. Ez az alkalmazás nagyon egyszerű használni, de nagyon hatékony is, mivel számos professzionális szintű szerkesztési eszközzel rendelkezik. A Photoshop Express segítségével könnyedén eltávolíthatjuk a felesleges részleteket a fotónkról, szabályozhatjuk a színeket, a kontrasztot, a tónusokat és még sok mást. Emellett az alkalmazásban számos szűrőt is találunk, amelyekkel extra hatást adhatunk a képeinknek.

A Snapseed egy másik nagyszerű lehetőség az iPhone képszerkesztő alkalmazásai között. A Snapseed egy olyan alkalmazás, amely rengeteg személyre szabható funkcióval rendelkezik, amelyekkel igazán egyedi fotókat készíthetünk. Az alkalmazásban található funkciók között találunk szűrőket, szövegeket, effekteket, valamint lehetőségünk van az expozíció, a színegyensúly, a fényerő és mások állítására is. Az alkalmazás használata egyszerű és barátságos felhasználói felülettel rendelkezik.

A VSCO Cam egy további képszerkesztő alkalmazás, amely különösen népszerű a fiatalabb generációk között. Az alkalmazás nem csak számos professzionális szintű szerkesztő eszközt tartalmaz, de lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megoszthassák a képeiket a közösségi médiában is. Az alkalmazás egyedi szűrőkkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy egyedi hangulatot adjunk a képeinknek. Emellett az alkalmazásban található funkciók között találunk expozíció- és színkorrekciós eszközöket, valamint lehetőséget nyújt a képeink retusálására is.

Az Enlight Photofox egy másik képszerkesztő alkalmazás az iPhone-on, amely sokszínű funkciókat és eszközöket kínál a felhasználók számára. Az alkalmazásban található funkciók között szerepelnek az olyan professzionális szintű szerkesztő eszközök, mint például a maszkolás és a rétegezés, amelyekkel lehetővé teszi, hogy egyedi hatásokat érjünk el a képeinken. Az alkalmazásban található funkciók között találhatunk továbbá szűrőket, effekteket, szövegeket és retusálási eszközöket is.

 

Ha szeretnél egy egyszerűbb és könnyebben kezelhető képszerkesztő iPhone alkalmazást…

…akkor a Canva lehet a megfelelő választás számodra. Az alkalmazás nagyon egyszerű használni, és számos sablon, szűrő és effekt található benne, amelyekkel gyorsan és könnyedén lehet készíteni egyedi és színvonalas fotókat. Az alkalmazásban található eszközök között szerepelnek az olyan egyszerű dolgok, mint például a képméret és a háttér állítása, valamint a szöveg és a grafika hozzáadása.

Az Apple saját beépített képszerkesztő alkalmazása, a Photos, is egy jó lehetőség, ha csak az alapvető képszerkesztési eszközökre van szükségünk. Az alkalmazásban található eszközök között szerepelnek az olyan dolgok, mint például a vágás, a színkorrekció, a világosság és a kontraszt állítása. Az alkalmazásban található funkciók nem annyira részletesek és átfogóak, mint a fenti képszerkesztő alkalmazásokban, de nagyon hasznosak lehetnek, ha csak egyszerűbb dolgokat szeretnénk csinálni a képeinkkel.

 

Összességében

Ha igazán jó fotókat szeretnél készíteni az iPhone-dal, akkor érdemes letölteni valamelyik fent említett képszerkesztő alkalmazást. Az Adobe Photoshop Express, a Snapseed, a VSCO Cam, az Enlight Photofox és a Canva mind nagyszerű lehetőségek, amelyek számos funkcióval és eszközzel rendelkeznek, hogy egyedi és színvonalas fotókat készítsünk. Használd a képszerkesztő alkalmazásokat, hogy még szebbé és vonzóbbá tedd a képeidet!

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: