A legjobb képszerkesztő programok!
Windows 10 képszerkesztő - Varázsolj profi képeket egyszerűen!
Képszerkesztő,  Windows 10 képszerkesztő

Windows 10 képszerkesztő – Varázsolj profi képeket egyszerűen!

Nem kell grafikusnak lenned ahhoz, hogy elkápráztasd ismerőseidet és barátaidat kreatív és lenyűgöző képekkel. A Windows 10 képszerkesztő alkalmazásokkal bárki megváltoztathatja, szerkesztheti és javíthatja fotóit.

Az alábbi cikkben bemutatjuk a legjobb képszerkesztő alkalmazásokat, melyekkel könnyedén és gyorsan megtanulhatsz szerkeszteni képeket.

 

A legjobb Windows 10 képszerkesztő programok


Microsoft Paint

Bár a Microsoft Paint egy egyszerű eszköznek tűnhet, mégis ideális választás lehet a kezdő képszerkesztők számára. Paint alapvető funkciókat kínál, mint például vágás, átméretezés, festés és rajzolás, amelyek segítségével könnyedén megváltoztathatod a képeket.

Ráadásul Paint beépített a Windows 10 rendszerbe, így nincs szükség további telepítésre.

 

Paint.NET

A Paint.NET egy ingyenes és nyílt forráskódú képszerkesztő, amely kifejezetten Windows 10-re lett tervezve. Az alkalmazás egyszerű és intuitív felületet kínál, amely egyaránt megfelel kezdőknek és haladóknak.

A Paint.NET számos bővítményt és effektet támogat, amelyek segítségével további kreatív lehetőségeket nyithatsz magadnak.

 

GIMP

A GIMP egy ingyenes, nyílt forráskódú képszerkesztő alkalmazás, amely hasonló funkcionalitást kínál, mint a professzionális Adobe Photoshop.

Bár a GIMP kezdetben bonyolultnak tűnhet, rengeteg online tutorial és útmutató segíthet megtanulni a program használatát. A GIMP kiváló választás, ha részletesebb képszerkesztésre és manipulációra van szükség.

 

Photoscape

A Photoscape egy másik ingyenes képszerkesztő, amely számos hasznos funkciót kínál, mint például vágás, átméretezés, színkorrekció és effektek alkalmazása.

Ezenkívül a Photoscape lehetővé teszi fotók összeillesztését, gif-animációk készítését és nyomtatásra előkészítését is. A Photoscape egy könnyen használható és sokoldalú képszerkesztő, amely megéri a kipróbálást.

 

Fotor

A Fotor egy online alapú képszerkesztő alkalmazás, amelynek segítségével könnyedén elérheted a legnépszerűbb szerkesztési funkciókat anélkül, hogy telepíteni kellene a szoftvert a számítógépedre.

Az ingyenes alapverziója számos hasznos eszközt és effektet kínál, míg a prémium változat még több lehetőséget nyújt. A Fotor felhőalapú rendszere lehetővé teszi, hogy bármely eszközről hozzáférsz a képeidhez és szerkesztéseidhez.

 

Pixlr

A Pixlr egy másik népszerű online képszerkesztő, amely két változatban érhető el: Pixlr X és Pixlr E. A Pixlr X egy egyszerű és gyors szerkesztő, amely a kezdők számára ideális, míg a Pixlr E a haladóbb felhasználóknak kínál több funkcionalitást és lehetőséget.

Tökéletes megoldás, ha nem szeretnéd telepíteni a képszerkesztő szoftvert a gépedre, vagy ha útközben szerkesztenéd a képeidet.

 

Adobe Photoshop Express

Az Adobe Photoshop Express egy könnyen használható, ingyenes képszerkesztő alkalmazás, amely a Windows 10 rendszeren is elérhető. Az alkalmazás számos alapvető és speciális funkciót kínál, mint például vágás, átméretezés, színkorrekció és több mint 20 féle szűrő.

Bár az Adobe Photoshop Express nem olyan erőteljes, mint a teljes verziójú Photoshop, mégis remek választás a gyors és egyszerű képszerkesztéshez.

 

Windows 10 képszerkesztő – Összefoglalás

A Windows 10 képszerkesztő alkalmazások széles választékát kínálja a felhasználók számára, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A fent bemutatott alkalmazások közül választhatsz egyszerű, ingyenes és online szerkesztőktől kezdve a professzionális, többfunkciós eszközökig.

Próbáld ki őket, és találd meg azt, amelyik leginkább megfelel a képszerkesztési igényeidnek és készségeidnek!

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: