A legjobb képszerkesztő programok!
legjobb képszerkesztő
Képszerkesztő,  Legjobb képszerkesztő

A 13 legjobb képszerkesztő szoftver PC-hez

Ha a legjobb képszerkesztő szoftvert keresed PC-re, amely könnyedén segít a fényképek szerkesztésében, ne hagyd ki az áttekintést erről a 12 professzionális képszerkesztő szoftverről, amelyek felhasználóbarátak az amatőrök számára is, de mégis professzionális fotóretusálási eredményeket mutatnak.

 

A top képszerkesztő szoftverek PC-re


Adobe Photoshop СС

A legjobb képszerkesztő szoftver PC-hez. Az Adobe Photoshop a legjobb fotószerkesztő szoftver professzionális fotósok és tervezők számára. Minden szükséges eszközzel rendelkezik a képek retusálásához, a színkorrekcióhoz, a kép helyreállításához, a tervezéshez és a digitális rajzoláshoz.

A Photoshop rengeteg funkcióval, eszközzel és korlátlan képszerkesztési lehetőséggel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára egyedi logók és szalaghirdetések készítését, digitális elemek rajzolását a webhelyekhez és még sok minden mást. A termék számos alternatív fotóprogram alapelve marad. Ami a program hátrányait illeti, meg kell említeni, hogy a Photoshop számos bonyolult funkcióval és funkcióval rendelkezik, így a kezdőknek lehetnek problémái, és némi időre van szükségük ahhoz, hogy megtanulják.

 

Adobe Lightroom CC

Tökéletes képszerkesztő szoftver kötegelt képszerkesztéshez. Az Adobe Lightroom az Adobe grafikus szerkesztője, amely a színkorrekcióval és az alapvető képszerkesztési feladatok elvégzésével végezhető el egyetlen kattintással.

Az Adobe elismerte, hogy a Photoshop elég gyenge a színkorrekcióhoz, és a semmiből hozták létre a legjobb fotószoftvert, amelyet nem úgy terveztek, hogy rengeteg eszközzel rendelkezzen, mint például a Photoshop, hanem egy funkcióra irányul – a kép színkorrekciójára, amely nagyon fontos az esküvői és rendezvénylövők számára.

A Lightroom a Photoshoppal ellentétben könnyen megtanulható és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, ami a legjobbat teszi alternatívái között. A fotószerkesztő a legjobb a színkorrekcióhoz, köszönhetően a rengeteg jól fejlett eszköznek és annak a lehetőségnek, hogy a Lightroom presetjeivel együtt dolgozhat, és egyetlen kattintással tovább javíthatja a fényképet.

 

Skylum Luminar

A legjobb a mély színkorrekcióhoz. A Skylum Luminar funkciógazdag fotószerkesztő szoftver sok praktikus eszközzel, amely még a fejlett képszerkesztő feladatokhoz is alkalmas.

Nem is olyan régen a fejlesztők kiadták a szoftver frissített verzióját, amely az Adobe Lightroomban elérhető hasonló első osztályú színkorrekciós eszközökkel büszkélkedhet. Ha hűséges Photoshop-felhasználó vagy, akkor is tesztelheted a Luminar 4-et Ps pluginként, hogy kibővítsd annak funkcionalitását.

 

InPixio Photo Studio Ultimate

Professzionális fotó és rendezés. A Photo Studio Ultimate fejlett képszerkesztő és szervezési képességekkel, csodálatos speciális effektusokkal és kiváló minőségű fotóprojektekkel büszkélkedhet – mindez egy szoftverben érhető el.

Ezzel a szoftverrel a szín, fényerő kivágása, kiegyenesítése és rögzítése, valamint a hiányosságok eltávolítása könnyű és gyors feladattá válik. Ezenkívül képes lesz simábbá tenni a bőrt, világosítani a fogakat, megszüntetni a sötét karikákat, javítani, helyreállítani és javítani a régi képeket.

 

Capture One Pro

Lightroom csere Photoshop képszerkesztő funkciókkal. A Capture One Pro képszerkesztő szoftver professzionális képretusáláshoz és színkorrekcióhoz. A Capture One Pro-t, korábban Lightphase Capture néven, a Phase One fejlesztette ki és adta ki 2011-ben. A szoftver nem kísérlet arra, hogy valami hasonlót hozzon létre, mint a jól ismert Photoshop.

Ami a hátrányokat illeti, a fotószerkesztő erőforrásigényes és a PC-hez hasonlóan jó PC-konfigurációt igényel. A Capture One Pro meglehetősen összetett felhasználói felülettel rendelkezik, és kevés oktatóanyag létezik a YouTube-on.

 

Movavi Photo Editor

Kezdőknek. A Movavi Photo Editor egyike azoknak a grafikus szerkesztőknek, amelyeket a felhasználók számára terveztek, akik nem akarnak összetett programokat megtanulni és fejlett videoszerkesztési technikákat sajátítani.

A Movavi Photo Editor kínál egy részt a fényerő, a kontraszt és az élesség beállításával, eszközökkel a felesleges tárgyak kiválasztásához és „eltávolításához” a képből, elforgatásához, valamint szöveg hozzáadásához és testreszabásához, a „háttér” cseréjéhez, átméretezéséhez stb. a kép elkészült, egyetlen egérgombbal exportálhatjuk.

 

ON1 Photo RAW

Egyszerű képszerkesztő szoftver PC-hez. Az ON1 Photo RAW az egyik legjobb képszerkesztő szoftver, amely egyesíti a Lightroom egyszerűségét és a Capture One PRO néhány eszközét. A fotószerkesztő meglehetősen hatékony eszközökkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a fényképhibák kijavítását, a színkorrekciót és a fénykép retusálását.

 

Affinity Photo

Tökéletes képszerkesztő szoftver Mac-hez. Az Affinity Photo egy raszteres grafikus szerkesztő, amely számos képszerkesztő és színjavító eszközzel és lehetőséggel rendelkezik. Használhatjuk színkorrekció és képretusálás elvégzésére.

Az Affinity Photo a képszerkesztés, a hibák kijavításának és festésének eszköze. A fotószerkesztő funkciók és lehetőségek széles skáláját kínálja: speciális eszközök a képszerkesztéshez, a színkorrekcióhoz és a kép retusálásához. A fotószoftver 60 konfigurálható effektust, szűrőket, sok ecsetet és egyebeket tartalmaz.

 

PhotoWorks

Azonnali képtranszformáció. A PhotoWorks egy robusztus, AI-alapú képszerkesztő számítógépekhez, amelynek célja a képretusálás egyszerűsítése. Egyszerű kezelőfelülettel, automatikus fejlesztésekkel, több mint 150 egy kattintásos effektussal és az intelligens arc szerkesztővel büszkélkedhet.

 

PaintNet

Ingyenes Photoshop-csere a digitális rajzoláshoz. A PaintNET egy ingyenes raszteres grafikus szerkesztő a Windows számára. Félig professzionális fotószerkesztőként van elhelyezve, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ne csak az alapvető képretusálást és színkorrekciót hajtsák végre, hanem logókat és szalaghirdetéseket is készítsenek. Ezenkívül a PaintNET számos eszközzel rendelkezik.

 

Polarr

Tökéletes képszerkesztő szoftver PC-hez. A Polarr egy professzionális képszerkesztő szoftver, amely számos egyedi szűrővel tűnik ki, bár számos alapvető képszerkesztő eszközt is kínál. Lehetővé teszi a képszerkesztő előzmények mentését, a színkorrekció professzionális szintű elvégzését, a fény- és fényképadatokkal való munkát, a vízjelek hozzáadását stb.

Ami a sajátosságokat illeti, a képszerkesztő szoftver egyszerű, felhasználóbarát felülettel rendelkezik, így ez a legjobb képszerkesztő szoftver PC-hez.

 

Photo Pos Pro

Szinte tökéletes Photoshop másolat ingyen. A Photo Pos Pro egy teljes értékű szoftver, amely kielégíti az alapvető képszerkesztési, optimalizálási és speciális effektusokkal kapcsolatos igényeket. A Photo Pos Pro meglehetősen egyszerű felülettel rendelkezik, sok ikonnal.

A program első megnyitásakor meglehetősen zavaró, de az eszközök és funkciók száma lenyűgöző. A Photo Pos Pro segítségével nemcsak képeket szerkeszthetünk és optimalizálhatunk felvételeket, hanem speciális szűrőket és effektusokat is hozzáadhatunk a remekművek elkészítéséhez. A képszerkesztés mellett új grafikai kompozíciókat, logókat, szalaghirdetéseket és weboldal-sablonokat készíthetünk a semmiből.

 

ACDSee Photo Studio

Creative Cloud alternatívája megfizethető áron. Az ACDSee az ACD Systems jó képszerkesztő szoftvere nagy képgyűjtemények megjelenítésére és kezelésére. Számos képszerkesztő eszközből áll, beleértve a kötegelt képszerkesztést is. Az ACDSee Photo Studio egy félprofi alkalmazásként van elhelyezve a digitális képek előnézetéhez, szerkesztéséhez és közzétételéhez.

Ezenkívül a fotószerkesztő közvetlen hozzáférést biztosít a fájlokhoz és mappákhoz, lehetővé téve azok tartalmának valós időben történő frissítését. Így időt takarít meg a külön könyvtárba importált képek importálásával. A legnagyobb gyengeség az ár. A képszerkesztő funkciók és eszközök száma ellenére a költségek megrémítik a felhasználókat.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: