A legjobb képszerkesztő programok!
képszerkesztés egyszerűen
Képszerkesztés,  Képszerkesztő

Képszerkesztés gyorsan, egyszerűen

A képszerkesztés magában foglalja a képek megváltoztatásának folyamatait, legyenek azok digitális fényképek, hagyományos fotokémiai fényképek vagy illusztrációk. A hagyományos analóg képszerkesztést fotóretusálásnak nevezik, olyan eszközök használatával, mint egy festékszóró a fényképek módosítására vagy az illusztrációk szerkesztése bármilyen hagyományos művészeti közeggel.

A grafikus szoftverprogramok, amelyek széles körben csoportosíthatók vektorgrafikus szerkesztőkbe, raszteres grafikus szerkesztőkbe és 3D-s modellezőkbe, azok az elsődleges eszközök, amelyekkel a felhasználó manipulálhatja, javíthatja és átalakíthatja a képeket. Számos képszerkesztő programot használnak a számítógép művészetének a semmiből történő megjelenítésére vagy létrehozására is.

 

Képszerkesztés egyszerűen

Az alábbiakban szemezgetünk a legegyszerűbben használható fotó- és képszerkesztők palettájáról, hogy a képszerkesztés nyűg helyett inkább szórakoztató legyen. A képszerkesztés még sosem volt olyan egyszerű, mint az alábbi eszközökkel:

 

Canva

Ingyenes online fotószerkesztő, amellyel gyorsan ingyen szűrheted, átméretezheted vagy szerkesztheted a fotóidat. Korlátlan használat és vízjelek nélkül. Nincsenek alkalmazások vagy bővítmények.

A képszerkesztés egyszerű a Canva fotószerkesztőjével. Nincsenek bonyolult eszközök vagy zavaró felhasználói felület – csak egyszerű, egyértelmű eszközök, amelyek átalakítják a fotót. A kezdéshez egyszerűen húzd a fényképet a szerkesztőbe.

 

Fotor

A Fotor egy ingyenes online képszerkesztő és grafikus, amely lehetővé teszi online fotószerkesztő eszközök használatát, például szűrők, keretek, szöveg, matricák és még sok minden mást is. Több ezer gyönyörű és professzionálisan megtervezett sablon, amely megfelel bármilyen tervezési igényének!

Élvezd a számos előre beállított sablon által nyújtott lehetőségeket, amelyek mind segítenek a szerkesztésben, kezdve a közösségi média terveitől, beleértve a Facebook borítókat, posztereket, fényképkártyákat, YouTube szalaghirdetéseket és még sok minden mást! Könnyedén készíthetsz mindenféle mintát néhány kattintással!

 

Pixlr.com

A Pixlr, a világ első számú kedvenc online fotószerkesztője lehetővé teszi a fényképek szerkesztését közvetlenül a böngészőben ingyenesen. Tapasztald meg a következő szintű, intuitív képszerkesztést az AI-alapú eszközökkel a gyors, mégis professzionális szerkesztéshez. Szerkesztőnk szinte bármilyen képformátumot megnyit, például PSD (Photoshop), PXD, JPEG, PNG (átlátszó), WebP, SVG és így tovább. Telepítés és regisztráció nem szükséges. Ingyenesen használható asztali számítógépeken, táblagépeken és telefonokon.

 

Fotor

A Fotor egy ingyenes online képszerkesztő és grafikus, amely lehetővé teszi online fotószerkesztő eszközök használatát, például szűrők, keretek, szöveg, matricák és még sok minden mást is. Több ezer gyönyörű és professzionálisan megtervezett sablon, amely megfelel bármilyen tervezési igényének!

Élvezd a számos előre beállított sablon által nyújtott lehetőségeket, amelyek mind segítenek a szerkesztésben, kezdve a közösségi média terveitől, beleértve a Facebook borítókat, posztereket, fényképkártyákat, YouTube szalaghirdetéseket és még sok minden mást! Könnyedén készíthetsz mindenféle mintát néhány kattintással!

 

BeFunky

A BeFunky egy egyedülállóan hatékony online és mobil fotószerkesztő. Gondolj a Photoshopra, de egyszerűsítve a mindennapi felhasználók számára. A BeFunky segítségével könnyen létrehozhatók a kreatív koncepciók.

A BeFunky fotószerkesztőjével több száz csodálatos fotóeffektussal játszhatsz, amelyeket máshol nem találsz meg, például a világhírű Cartoonizer és a pop art effektusok. További extrát adhatsz a fényképedhez több száz egyedi, kézzel rajzolt grafikával, mint például kalapok, szakállak, ékszerek, képkeretek és grafikus fedvények.

Ha a szöveg a te dolgod, a BeFunky Photo Editor rengeteg betűtípussal és testreszabott szövegelrendezéssel rendelkezik, amelyek közül választhatsz, vagy használhatod a számítógépeden tárolt betűtípusokat! A képek készítése szórakoztató, de már a fotószerkesztőd is az.

 

PicMonkey

A PicMonkey online fotószerkesztőjében minden megtalálható, ami „wow-hatású” képek készítéséhez szükséges. Emeld fel a fényképeidet, terveidet és közösségi média bejegyzéseidet a következő szintre. szűrőkkel és szerkesztő eszközökkel. A kiváló megjelenés, amely megváltoztatja a fotót.

 

Adobe Spark

Ingyenes és egyszerű online képszerkesztő. Az Adobe Spark egy ingyenes dizájn alkalmazás, hatékony, könnyen használható képszerkesztővel. A fényképek méretezése, elforgatása, billentése, átméretezése és megfordítása. Használj szűrőket, szöveget, vagy állítsd be a kontrasztot, a fényerőt, a telítettséget, a meleget vagy az élességet – mindezt néhány koppintással. Az Adobe Spark az interneten, böngészőből, vagy a mobileszközön érhető el. Minden fotószerkesztési igény egy alkalmazásban.

Az Adobe Spark nem csak egy erőteljes tervező alkalmazás. Beépített képszerkesztő funkciói révén tökéletes eszköz a képek tökéletesítésére. Az egyszerűen használható ingyenes fotószerkesztő kéznél van a méretezés, méretezés, szűrők, fejlesztések és félelmetes szövegfedvény beállítások.

Szerkeszd a fényképeid, majd az egygombos átméretezéssel formázd a képeket online (például közösségi média bejegyzéseinek, profilképeinek, szalagcímeinek stb.) vagy nyomtatott formában (például levelek, poszterek, meghívók stb.) történő felhasználásra.

 

Adobe Photoshop Express Editor

Kényelmes módszer a világítás és az expozíciós problémák kijavítására. Ahogy a neve is sugallja, az Adobe Photoshop Express Editor a vállalat világvezető képszerkesztő szoftverének leírt, böngészőalapú változata.

Talán meglepő, hogy kiterjedtebb eszköztárral rendelkezik, mint a letölthető Photoshop Express alkalmazás, de csak JPG formátumú képeket támogat, amelyek 16 MB alatt vannak. Ez megint egy Flash alapú eszköz, de az Adobe praktikus mobilalkalmazásokat kínál minden platformon, így nem fog lemaradni, ha okostelefont vagy táblagépet használsz.

Ez az ingyenes online fotószerkesztő rendelkezik mindazokkal a pánikkal, amelyeket elvárhatsz az Adobe-tól, és bár nem büszkélkedhet annyi eszközzel, mint néhány vetélytársa. Az Adobe Photoshop Express Editor-t öröm használni. Az egyetlen hátránya a feltöltött fájlméret és -típusok korlátozása, valamint a rétegek támogatásának hiánya.

 

PhotoScape

Nyers képszerkesztés, kötegelt feldolgozás és még sok más. A PhotoScape meglehetősen egyszerű, ingyenes fotószerkesztőnek tűnhet, de nézd meg a főmenüt, és rengeteg funkciót találsz. Pl.: nyers konvertálás, fényképfelosztás és összevonás, animált GIF-készítés, sőt meglehetősen furcsa (de hasznos) funkció, amellyel vonalas, grafikonos vagy kottapapírt nyomtathat.

A lényeg természetesen a képszerkesztésben van. A PhotoScape kezelőfelülete az itt megtekintett alkalmazások közül az egyik legezoterikusabb, az eszközök páratlan konfigurációjú oldalakra vannak csoportosítva. Természetesen nem próbálja meg majmolni a Photoshopot, és kevesebb funkciót tartalmaz.

 

Free Online Image Editor

A Free Online Image Editor online képszerkesztő úgy van létrehozva, hogy mindig elérhető legyen anélkül, hogy külön szoftvert kellene telepítenie. Munkahelyen, iskolában vagy otthon, amíg van internetkapcsolat, használhatjuk a szerkesztőt.

Ez a legegyszerűbb módszer a képek tiszta és gyors szerkesztésére PC-ről, Laptop-ról, iPad-ről, Tabletről és Mobiltelefonról. Minden formátumban működik, például: PNG, JPG / JPEG, BMP (Bitmap) vagy animált GIF. Akár a saját betűtípusaid is feltöltheted a szerkesztőbe, és felhasználhatod őket saját szöveges betű hozzáadásához egy saját fényképhez. És ingyenes a használata.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: