A legjobb képszerkesztő programok!
Képszerkesztő program online
Képszerkesztő,  Képszerkesztő program online

Képszerkesztő program online

Hogy melyik a TOP10 képszerkesztő program online? Cikkünkben összegyűjtöttük a legjobbak legjobbjait, hogy minőségi online képszerkesztővel dolgozhass. A legjobb e-kereskedelmi webhelyek mindegyikében van egy közös vonás: lenyűgöző termékfotózás.

Ez az egyik fő tényező, amely elősegíti a konverziókat. Az ügyfelek nem érinthetik meg fizikailag termékeit, és nem tapasztalhatják meg őket, ezért rajtad múlik, hogy életre keltsék-e őket. Természetesen a vállalkozások mellett a hétköznapi, hobbi fotóst, vagy a közösségi média virtuózait is vonzza a képszerkesztés.

 

Lássuk hát melyik a TOP10 képszerkesztő program online


Photoshop Express

A legjobb Adobe képszerkesztő program online mobilhoz. Az Adobe, az elit kép- és videószerkesztő eszközökről jól ismert vállalat emellett az okostelefonhoz ingyenes Photoshop Express nevű fotószerkesztőt is kínál.

A Photoshop Express könnyen használható, lenyűgöző menet közbeni szerkesztési funkciókkal büszkélkedhet, amelyek kivághatják a vörösszem-hatást, és akár kész munkáinkat is megoszthatjuk a közösségi médiában, és még sok minden mást. Az eszközt szinkronizálhatjuk más Adobe termékekkel is, ha már használtuk őket.

 

Adobe Spark

Ingyenes és egyszerű online képszerkesztő. Az Adobe Spark egy ingyenes dizájn alkalmazás, hatékony, könnyen használható képszerkesztővel. A fényképek méretezése, elforgatása, billentése, átméretezése és megfordítása. Használj szűrőket, szöveget, vagy állítsd be a kontrasztot, a fényerőt, a telítettséget, a meleget vagy az élességet – mindezt néhány koppintással. Az Adobe Spark az interneten, böngészőből, vagy a mobileszközön érhető el. Minden fotószerkesztési igény egy alkalmazásban.

Az Adobe Spark nem csak egy erőteljes tervező alkalmazás. Beépített képszerkesztő funkciói révén tökéletes eszköz a képek tökéletesítésére. Az egyszerűen használható ingyenes fotószerkesztő kéznél van a méretezés, méretezés, szűrők, fejlesztések és félelmetes szövegfedvény beállítások.

Szerkeszd a fényképeid, majd az egygombos átméretezéssel formázd a képeket online (például közösségi média bejegyzéseinek, profilképeinek, szalagcímeinek stb.) vagy nyomtatott formában (például levelek, poszterek, meghívók stb.) történő felhasználásra.

 

Taler

A legjobb ingyenes online fotószerkesztő ingyenes grafikai sablonokkal. A Taler egy ingyenes fotószerkesztő eszköz, amely örökre ingyenes és tökéletes egy új vállalkozás, márka vagy üzlet elindításához. A Taler segítségével testre szabhatjuk az Instagram Stories sablonjainkat, valamint a Facebook és a YouTube közösségi felületeinket.

Minden héten új sablonok kerülnek felvételre, és hamarosan az összes közösségi platformra több tervméret érkezik. Gondolj a Talerre, mint egy homokozóra a digitális márkaépítés létrehozásához néhány remek kezdőstílussal, hogy a vállalkozók gyorsabban növekedhessenek.

 

Pixlr.com

A Pixlr, a világ első számú kedvenc online fotószerkesztője lehetővé teszi a fényképek szerkesztését közvetlenül a böngészőben ingyenesen. Tapasztald meg a következő szintű, intuitív képszerkesztést az AI-alapú eszközökkel a gyors, mégis professzionális szerkesztéshez. Szerkesztőnk szinte bármilyen képformátumot megnyit, például PSD (Photoshop), PXD, JPEG, PNG (átlátszó), WebP, SVG és így tovább. Telepítés és regisztráció nem szükséges. Ingyenesen használható asztali számítógépeken, táblagépeken és telefonokon.

 

BeFunky

A BeFunky egy egyedülállóan hatékony online és mobil fotószerkesztő. Gondolj a Photoshopra, de egyszerűsítve a mindennapi felhasználók számára. A BeFunky segítségével könnyen létrehozhatók a kreatív koncepciók.

A BeFunky fotószerkesztőjével több száz csodálatos fotóeffektussal játszhatsz, amelyeket máshol nem találsz meg, például a világhírű Cartoonizer és a pop art effektusok. További extrát adhatsz a fényképedhez több száz egyedi, kézzel rajzolt grafikával, mint például kalapok, szakállak, ékszerek, képkeretek és grafikus fedvények.

Ha a szöveg a te dolgod, a BeFunky Photo Editor rengeteg betűtípussal és testreszabott szövegelrendezéssel rendelkezik, amelyek közül választhatsz, vagy használhatod a számítógépeden tárolt betűtípusokat! A képek készítése szórakoztató, de már a fotószerkesztőd is az.

 

Fotor

A Fotor egy ingyenes online képszerkesztő és grafikus, amely lehetővé teszi online fotószerkesztő eszközök használatát, például szűrők, keretek, szöveg, matricák és még sok minden mást is. Több ezer gyönyörű és professzionálisan megtervezett sablon, amely megfelel bármilyen tervezési igényének!

Élvezd a számos előre beállított sablon által nyújtott lehetőségeket, amelyek mind segítenek a szerkesztésben, kezdve a közösségi média terveitől, beleértve a Facebook borítókat, posztereket, fényképkártyákat, YouTube szalaghirdetéseket és még sok minden mást! Könnyedén készíthetsz mindenféle mintát néhány kattintással!

 

LunaPic

A LunaPic egy online platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára képeik feltöltését, szerkesztését és megosztását. A kép platformra történő feltöltése után a felhasználók szegélyeket, szűrőket, animációkat és egyebeket adhatnak hozzá a képeikhez. 2006 októberében indult.

 

Canva

Ingyenes online fotószerkesztő, amellyel gyorsan ingyen szűrheted, átméretezheted vagy szerkesztheted a fotóidat. Korlátlan használat és vízjelek nélkül. Nincsenek alkalmazások vagy bővítmények. A képszerkesztés egyszerű a Canva fotószerkesztőjével. Nincsenek bonyolult eszközök vagy zavaró felhasználói felület – csak egyszerű, egyértelmű eszközök, amelyek átalakítják a fotót. A kezdéshez egyszerűen húzd a fényképet a szerkesztőbe.

 

PicMonkey

A PicMonkey online fotószerkesztőjében minden megtalálható, ami „wow-hatású” képek készítéséhez szükséges. Emeld fel a fényképeidet, terveidet és közösségi média bejegyzéseidet a következő szintre. szűrőkkel és szerkesztő eszközökkel. A kiváló megjelenés, amely megváltoztatja a fotót.

 

Free Online Image Editor

A Free Online Image Editor online képszerkesztő úgy van létrehozva, hogy mindig elérhető legyen anélkül, hogy külön szoftvert kellene telepítenie. Munkahelyen, iskolában vagy otthon, amíg van internetkapcsolat, használhatjuk a szerkesztőt.

Ez a legegyszerűbb módszer a képek tiszta és gyors szerkesztésére PC-ről, Laptop-ról, iPad-ről, Tabletről és Mobiltelefonról. Minden formátumban működik, például: PNG, JPG / JPEG, BMP (Bitmap) vagy animált GIF. Akár a saját betűtípusaid is feltöltheted a szerkesztőbe, és felhasználhatod őket saját szöveges betű hozzáadásához egy saját fényképhez. És ingyenes a használata.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: