A legjobb képszerkesztő programok!
iphone képszerkesztő
iPhone képszerkesztő,  Képszerkesztő,  Képszerkesztő telefonra

Android és iPhone képszerkesztő appok

A legjobb ingyenes Android és iPhone képszerkesztő alkalmazások egy csokorban. A fotószerkesztő alkalmazás olyan szoftveralkalmazás, amelyet mobileszközön lévő képek szerkesztésére terveztek. Egy vállalkozás számára ez azt jelenti, hogy remek vizuális stratégiát hozhat létre, termékeinek professzionális megjelenítésével, egyszerűen a mobiltelefon használatával.

Ez a fajta Android és iPhone képszerkesztő alkalmazás sokféle funkciót kínál, a vágástól, a zársebesség szabályozásától és a szűrők hozzáadásától. De olyan fényképszerkesztő alkalmazásokat is találhatunk, amelyek lehetővé teszik kollázsok készítését vagy automatikus beállításokat a különböző jelenetekhez.

 

A legjobb ingyenes Android és iPhone képszerkesztő alkalmazások


Snapseed

Elérhető: iOS és Android | Ingyenes

A Google Snapseed iphone képszerkesztő rengeteg funkcióval rendelkezik és versenyképes asztali fotószerkesztőkkel rendelkezik-kepszerkesztok.com

A Google Snapseed Android és iPhone képszerkesztő rengeteg funkcióval rendelkezik és versenyképes asztali fotószerkesztőkkel is rendelkezik intuitív kezelőfelülettel. Csakúgy, mint várnád, ez az ingyenes képszerkesztő alkalmazás számos előre beállított szűrővel rendelkezik. Azonban a legtöbb alkalmazással ellentétben szerkesztheted ezeket a szűrőket, sőt a semmiből is létrehozhatod a sajátodat is.

Rendelkezik az összes klasszikus eszközzel, például vágással, egyengetéssel, keretekkel, szöveggel, matricákkal stb. Az élesítési funkció elvégzi a munkát anélkül, hogy a kép szemcsés lenne. Aztán a dolgok érdekessé válnak. A Snapseed precíziós maszkolással rendelkezik, amely lehetővé teszi a mélységélesség szerkesztését – a fotósok gyakran azért teszik ezt, hogy a háttér elmosódott legyen és az előtér még inkább fókuszba kerüljön.

Van még egy „Selective Adjust” eszköz. Ezzel kiválaszthatod a fénykép egy meghatározott területét és beállíthatod az adott pont telítettségét, kontrasztját és fényerejét is. Sőt, a fotószerkesztő alkalmazás elmenti a szerkesztési előzményeket, így bármikor módosíthatod a korábbi szerkesztéseidet.

 

VSCO

Elérhető: iOS és Android | Ingyenes

A VSCO iphone képszerkesztő segítségével beállíthatod az expozíciót, a kontrasztot, a hőmérsékletet vagy a bőrszínt is

Az Instagramhoz hasonlóan a VSCO Android és iPhone képszerkesztő is egyesít egy kamerát, szerkesztőeszközöket és egy online közösséget. De itt minden a szűrőkről szól. Ez az ingyenes fotóalkalmazás lenyűgöző szűrőket biztosít, amelyek a fényképeket úgy mutatják be, mintha egy analóg filmkamerával készültek volna.

Ezek a puha és finom szűrők sokféle osztályt adnak fényképeidhez a sok erősen szűrt Instagram presethez képest. És egyszerű csúszkával is beállíthatod őket. Természetesen az alkalmazás rendelkezik az összes szokásos szerkesztőeszközzel, például a beállításokkal, kivágással, szegélyekkel és matricákkal. A VSCO segítségével beállíthatod az expozíciót, a kontrasztot, a hőmérsékletet vagy a bőrszínt is.

Miután befejezted a fotó szerkesztését, megoszthatod azt a VSCO közösségével vagy egy másik közösségi hálózattal – például az Instagram! Az alkalmazás lehetővé teszi a WhatsApp és az SMS megosztását is a beépített megosztási funkció segítségével.

 

Prisma Photo Editor

Elérhető: iOS és Android | Ingyenes

Prisma Photo Editor iphone képszerkesztő ingyenes képszerkesztő alkalmazás mesterséges neuronhálózatokat használ

Ez az ingyenes képszerkesztő alkalmazás mesterséges neuronhálózatokat használ (bármit is jelent ez), amelyek „lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a fényképek olyannak tűnjenek, mintha Picasso, Munch vagy akár Salvador Dali festették volna őket”.

A Prismának saját online közössége is van, hasonló az Instagramhoz. Tehát, ha végzett a szerkesztéssel, megoszthatja képét a Prisma hírcsatornájában, közvetlenül elmentheti az eszközére, megoszthatja bármely közösségi média alkalmazásban, vagy elküldheti e-mailben vagy üzenetben.

 

Adobe Photoshop Express

Elérhető: iOS és Android | Ingyenes

Az Adobe Photoshop Express a Photoshop számos legjobb képszerkesztő

Az Adobe Photoshop Express a Photoshop Android és iPhone képszerkesztő számos legjobb képszerkesztő eszközét használja és mobilalkalmazássá préseli őket. Annak ellenére, hogy rengeteg fejlett funkcióval rendelkezik, ez az ingyenes képszerkesztő alkalmazás könnyen használható egy kis érintőképernyőn.

Csak tölts fel egy fényképet az eszközről, készíts újat a fényképezőgéppel, vagy használj egy képet az Adobe Creative Cloud-fiókodból, majd kezdd el a szerkesztést. Minden szükséges eszközzel rendelkezik – vágás, vörösszem-korrekció, fényerő, kontraszt, telítettség, szűrők, szegélyek stb. A legjobb azonban az intelligens szűrők kiválasztása. Ezek a szűrők automatikusan kijavítják a gyakori problémákat, például a színhőmérsékletet és az expozíciós problémákat.

Az Adobe Photoshop Express használata előtt regisztrálni kell egy ingyenes Adobe ID-fiókot. Miután befejezted a fotó szerkesztését, mentsd közvetlenül a készülékére, vagy oszd meg közösségi média alkalmazásokkal.

 

Foodie

Elérhető: iOS és Android | Ingyenes

A Foodie a legjobb élelmiszerfotók szerkesztésére

A Foodie a legjobb élelmiszerfotók szerkesztésére. A szerkesztő némileg hasonlít az Instagraméhoz – leszámítva, hogy mind a 30 szűrő és szerkesztő funkció az ételt szem előtt tartva van beállítva.

 

Adobe Photoshop Lightroom CC

Elérhető: iOS és Android | Ingyenes

Adobe Photoshop Lightroom CC

A népszerű asztali szoftver ezen verziója hozzáférést biztosít a professzionális szerkesztőeszközökhöz útközben. Ráadásul még RAW fájlokkal is működik – a fotósok körében népszerű kiváló minőségű képformátum. Az ingyenes fotószerkesztő alkalmazás egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy nem próbál megtenni mindent mindenkiért.

Ehelyett arra összpontosít, hogy kiváló csúszkaként bemutatott kiváló minőségű beállító eszközöket kínáljon. Ezek lehetővé teszik a fénykép fényének, részletességének, színének, torzításának és szemcséjének beállítását. Ha úgy döntesz, hogy feliratkozolk az Adobe Creative Cloud szolgáltatásra, hozzáférést kapsz még további funkciókhoz is. Ide tartozik a szelektív szerkesztés és az Adobe Sensei – egy olyan AI rendszer, amely automatikusan címkézi képeket a tartalmuk alapján, így gyorsan megtalálhatjuk az ideális képet.

 

LiveCollage

Elérhető: iOS és Android | Ingyenes

A LiveCollage azonban feljebb lép. Ez a fotó kollázs készítő több ezer elrendezéssel rendelkezik

Számos ingyenes Android és iPhone képszerkesztő alkalmazás lehetővé teszi egyszerű kollázsok készítését (például Photoshop Express). A LiveCollage azonban feljebb lép. Ez a fotó kollázs készítő több ezer elrendezéssel rendelkezik, így mindig megtalálhatod az igényeidnek leginkább megfelelőt. Stílusok és érdekes hátterek széles skálája létezik. Ezenkívül hozzáadhatsz szöveget és testreszabhatod a betűtípusokat, a színeket és a méreteket.

 

Adobe Photoshop Fix

Elérhető: iOS és Android | Ingyenes

Az Adobe Photoshop Fix nem célja szűrők vagy effektusok hozzáadása a fotóidhoz

Az Adobe Photoshop Fix nem célja szűrők vagy effektusok hozzáadása a fotóidhoz. Ehelyett a képek nem kívánt aspektusainak javítására vagy eltávolítására szolgál. Ezzel az intuitív és egyszerű képszerkesztő alkalmazással professzionális szintű szerkesztéseket végezhetsz a portréidon.

 

Visage

Elérhető: iOS és Android | Ingyenes

A Visage legjobb önportrék retusálására

A Visage legjobb önportrék retusálására. Ez az ingyenes szelfi képszerkesztő alkalmazás lehetővé teszi a portréfotók gyors és egyszerű retusálását. Pontosabban simíthatja a bőrt, csökkentheti a bőr fényét, fehérítheti a fogakat, felviheti a szem sminkjét és még sok mást.

 

Enlight Photofox

Csak iOS-en érhető el | Ingyenes

Az Enlight Photofox a legjobb, ingyenes művészi képszerkesztő alkalmazás

Az Enlight Photofox a legjobb, ingyenes művészi képszerkesztő alkalmazás – 2017-ben még Apple Design Award-ot is nyert. Az egyik legnépszerűbb tulajdonsága a fotók ötvözésének képessége drámai effektusok létrehozására. A képekhez grafikai elemeket is hozzáadhatunk.

Bár sok olyan funkcióval rendelkezik, mint a Photoshop, például rétegek, a tanulási görbe nem olyan meredek. Ennek ellenére, hogy a legtöbbet hozd ki az Enlight Photofox szolgáltatásból, valószínűleg meg kell nézned egy csomó oktató videót.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: