A legjobb képszerkesztő programok!
Top képszerkesztő program lista: ingyenes, fizetős
Képszerkesztő,  Top képszerkesztő program lista

Top képszerkesztő program lista: ingyenes, fizetős

Cikkünkben összeszedtük a legjobb ingyenes képszerkesztő program és a legjobb fizetős, vagy PRO képszerkesztő program listáját. Annak érdekében, hogy ne kelljen kísérletezned az összes képszerkesztő szoftverrel (és sok ilyen van), itt összegyűjtöttük a legjobbakat.

És ha azt szeretnéd, hogy a képeid a legjobb minőségben tündököljenek, akkor ne hagyd ki a Top ingyenes és fizetős képszerkesztő program lista átnézését.

 

#1. Top képszerkesztő program lista: ingyenes


A legjobb ingyenes képszerkesztő program megoldások, amelyek megkönnyítik az életed és kímélik a pénztárcádat is.

 

Adobe Photoshop Express Editor

Kényelmes módszer a világítás és az expozíciós problémák kijavítására. Ahogy a neve is sugallja, az Adobe Photoshop Express Editor a vállalat világvezető képszerkesztő szoftverének leírt, böngészőalapú változata.

Talán meglepő, hogy kiterjedtebb eszköztárral rendelkezik, mint a letölthető Photoshop Express alkalmazás, de csak JPG formátumú képeket támogat, amelyek 16 MB alatt vannak. Ez megint egy Flash alapú eszköz, de az Adobe praktikus mobilalkalmazásokat kínál minden platformon, így nem fog lemaradni, ha okostelefont vagy táblagépet használsz.

Ez az ingyenes online fotószerkesztő rendelkezik mindazokkal a pánikkal, amelyeket elvárhatsz az Adobe-tól, és bár nem büszkélkedhet annyi eszközzel, mint néhány vetélytársa. Az Adobe Photoshop Express Editor-t öröm használni. Az egyetlen hátránya a feltöltött fájlméret és -típusok korlátozása, valamint a rétegek támogatásának hiánya.

 

Ashampoo Photo Optimizer

Gond nélküli fotószerkesztés automatikus optimalizáló eszközökkel. Ha sok olyan fényképed van, amelyet sietősen szerkeszteni kell, akkor az Ashampoo Photo Optimizer lehet a legjobb a számodra. A kezelőfelülete tiszta, tiszta és teljesen reklámmentes (bár a használat megkezdése előtt be kell regisztrálni egy e-mail címet).

A képek importálása egyszerű, és miután felvették őket a készletbe, egyszerre többet is kiválaszthatsz forgatáshoz vagy tükrözéshez, ezzel értékes időt megtakarítva. A szoftver egy kattintásos optimalizáló eszközével különálló fényképeket is választhat.

 

Canva

Ingyenes online fotószerkesztő, amellyel gyorsan ingyen szűrheted, átméretezheted vagy szerkesztheted a fotóidat. Korlátlan használat és vízjelek nélkül. Nincsenek alkalmazások vagy bővítmények.

A képszerkesztés egyszerű a Canva fotószerkesztőjével. Nincsenek bonyolult eszközök vagy zavaró felhasználói felület – csak egyszerű, egyértelmű eszközök, amelyek átalakítják a fotót. A kezdéshez egyszerűen húzd a fényképet a szerkesztőbe.

 

Fotor

A Fotor egy ingyenes online képszerkesztő és grafikus, amely lehetővé teszi online fotószerkesztő eszközök használatát, például szűrők, keretek, szöveg, matricák és még sok minden mást is. Több ezer gyönyörű és professzionálisan megtervezett sablon, amely megfelel bármilyen tervezési igényének!

Élvezd a számos előre beállított sablon által nyújtott lehetőségeket, amelyek mind segítenek a szerkesztésben, kezdve a közösségi média terveitől, beleértve a Facebook borítókat, posztereket, fényképkártyákat, YouTube szalaghirdetéseket és még sok minden mást! Könnyedén készíthetsz mindenféle mintát néhány kattintással!

 

GIMP ingyenes képszerkesztő

A legjobb ingyenes fotószerkesztő a fejlett képszerkesztéshez. A GIMP (a GNU Képmanipulációs Program) a legjobb ingyenes fotószerkesztő. Tele van olyan képjavító eszközökkel, amelyeket a prémium szoftverekben találsz. A képszerkesztő program eszköztára lélegzetelállító, rétegekkel, maszkokkal, görbékkel és szintekkel rendelkezik. Kiváló klónbélyegzővel és gyógyító eszközökkel könnyedén kiküszöbölheti a hibákat, intelligens választóeszközökkel egyedi keféket hozhat létre, perspektivikus változtatásokat alkalmazhat, és izolált területeken változtatásokat alkalmazhat.

A GIMP egy nyílt forráskódú ingyenes fotószerkesztő, amelynek felhasználói és fejlesztői közössége hatalmas bővítménygyűjteményt hozott létre, hogy még jobban kibővítse annak hasznosságát. Ezek közül sok előre telepítve van, és többet letölthetsz a hivatalos szószedetből. Ha ez nem elég, akkor akár a Photoshop bővítményeket is telepítheti.

 

Paint.NET

A Paint.NET egyszerűsége az egyik legfontosabb eladási pontja; ez egy gyors, könnyen kezelhető ingyenes fotószerkesztő, amely ideális olyan triviális feladatokhoz, amelyek nem feltétlenül igazolják az olyan eszközök hatalmas erejét, mint a GIMP.

 

Pixlr.com

Tapasztald meg a Pixlr M-t, a következő generációs fotószerkesztőt! Telepítés és regisztráció nem szükséges. Ingyenesen használható asztali számítógépeken, táblagépeken és telefonokon.

 

PiZap

Szórakoztató fotószerkesztő a képek közösségi média előkészítéséhez. Az ingyenes online fotószerkesztő PiZap HTML5 és Flash kiadásban egyaránt elérhető, így bármilyen eszközhöz alkalmas. Dönthetsz úgy, hogy a merevlemezről, a Facebookról, a Google Fotókról, a Google Drive-ról, a Google Keresésről származó fotóval vagy a készletképek katalógusával dolgozol. Ez egy lenyűgöző választás, bár néhány stock kép csak a prémium előfizetők számára érhető el, és ha egy képet közvetlenül a Google Képek szolgáltatásból használsz, akkor ügyelned kell a szerzői jogi problémákra.

A piZap szerkesztőfelülete sötét, modern kialakítású, és a csúszkák használatát a gyors beállításhoz jelentősen igénybe veszi – ez a rendszer sokkal jobban működik, mint a trükkös ikonok és legördülő menük, ha érintőképernyős eszközt használ.

 

Photo Pos Pro

Fejlett képszerkesztő eszközök, egyszerű felületre csomagolva. A Photo Pos Pro nem annyira ismert, mint a Paint.net és a GIMP, de ez egy másik kiváló minőségű ingyenes fotószerkesztő, amely fejlett képjavító eszközökkel van tele.

Ez az ingyenes fotószerkesztő kezelőfelülete intelligensebb és hozzáférhetőbb, mint a GIMP menük és eszköztárak sora, mindent logikusan és következetesen rendeznek. Ha még mindig túl félelmetes, van egy opcionális „kezdő” elrendezés is, amely hasonlít a Fotor szűrőalapú megközelítéséhez. Tiéd a választás. A „szakértői” elrendezés rétegeket és rétegmaszkokat kínál a kifinomult szerkesztéshez, valamint eszközöket a görbék és szintek kézi beállításához. A főmenüben továbbra is elérheted az egy kattintásos szűrőket, de sokkal inkább a finom szerkesztésen van a hangsúly.

 

PhotoScape

Nyers képkonvertálás, kötegelt feldolgozás és még sok más. A PhotoScape meglehetősen egyszerű, ingyenes fotószerkesztőnek tűnhet, de nézd meg a főmenüt, és rengeteg funkciót találsz. Pl.: nyers konvertálás, fényképfelosztás és összevonás, animált GIF-készítés, sőt meglehetősen furcsa (de hasznos) funkció, amellyel vonalas, grafikonos vagy kottapapírt nyomtathat.

A lényeg természetesen a képszerkesztésben van. A PhotoScape kezelőfelülete az itt megtekintett alkalmazások közül az egyik legezoterikusabb, az eszközök páratlan konfigurációjú oldalakra vannak csoportosítva. Természetesen nem próbálja meg majmolni a Photoshopot, és kevesebb funkciót tartalmaz.

 

 

#2. Top képszerkesztő program lista: fizetős/PRO


Adobe Photoshop СС

A legjobb képszerkesztő program PC-hez. Az Adobe Photoshop a legjobb fotószerkesztő szoftver professzionális fotósok és tervezők számára. Minden szükséges eszközzel rendelkezik a képek retusálásához, a színkorrekcióhoz, a kép helyreállításához, a tervezéshez és a digitális rajzoláshoz.

A Photoshop rengeteg funkcióval, eszközzel és korlátlan képszerkesztési lehetőséggel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára egyedi logók és szalaghirdetések készítését, digitális elemek rajzolását a webhelyekhez és még sok minden mást. A termék számos alternatív fotóprogram alapelve marad. Ami a program hátrányait illeti, meg kell említeni, hogy a Photoshop számos bonyolult funkcióval és funkcióval rendelkezik, így a kezdőknek lehetnek problémái, és némi időre van szükségük ahhoz, hogy megtanulják.

 

Adobe Lightroom CC

Tökéletes képszerkesztő szoftver kötegelt képszerkesztéshez. Az Adobe Lightroom az Adobe grafikus szerkesztője, amely a színkorrekcióval és az alapvető képszerkesztési feladatok elvégzésével végezhető el egyetlen kattintással.

Az Adobe elismerte, hogy a Photoshop elég gyenge a színkorrekcióhoz, és a semmiből hozták létre a legjobb fotószoftvert, amelyet nem úgy terveztek, hogy rengeteg eszközzel rendelkezzen, mint például a Photoshop, hanem egy funkcióra irányul – a kép színkorrekciójára, amely nagyon fontos az esküvői és rendezvénylövők számára.

A Lightroom a Photoshoppal ellentétben könnyen megtanulható és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, ami a legjobbat teszi alternatívái között. A fotószerkesztő a legjobb a színkorrekcióhoz, köszönhetően a rengeteg jól fejlett eszköznek és annak a lehetőségnek, hogy a Lightroom presetjeivel együtt dolgozhat, és egyetlen kattintással tovább javíthatja a fényképet.

 

Skylum Luminar

A legjobb a mély színkorrekcióhoz. A Skylum Luminar funkciógazdag fotószerkesztő szoftver sok praktikus eszközzel, amely még a fejlett képszerkesztő feladatokhoz is alkalmas.

Nem is olyan régen a fejlesztők kiadták a szoftver frissített verzióját, amely az Adobe Lightroomban elérhető hasonló első osztályú színkorrekciós eszközökkel büszkélkedhet. Ha hűséges Photoshop-felhasználó vagy, akkor is tesztelheted a Luminar 4-et Ps pluginként, hogy kibővítsd annak funkcionalitását.

 

InPixio Photo Studio Ultimate

Professzionális fotó és rendezés. A Photo Studio Ultimate fejlett képszerkesztő és szervezési képességekkel, csodálatos speciális effektusokkal és kiváló minőségű fotóprojektekkel büszkélkedhet – mindez egy szoftverben érhető el.

Ezzel a szoftverrel a szín, fényerő kivágása, kiegyenesítése és rögzítése, valamint a hiányosságok eltávolítása könnyű és gyors feladattá válik. Ezenkívül képes lesz simábbá tenni a bőrt, világosítani a fogakat, megszüntetni a sötét karikákat, javítani, helyreállítani és javítani a régi képeket.

 

Capture One Pro

Lightroom csere Photoshop képszerkesztő funkciókkal. A Capture One Pro képszerkesztő szoftver professzionális képretusáláshoz és színkorrekcióhoz. A Capture One Pro-t, korábban Lightphase Capture néven, a Phase One fejlesztette ki és adta ki 2011-ben. A szoftver nem kísérlet arra, hogy valami hasonlót hozzon létre, mint a jól ismert Photoshop.

Ami a hátrányokat illeti, a fotószerkesztő erőforrásigényes és a PC-hez hasonlóan jó PC-konfigurációt igényel. A Capture One Pro meglehetősen összetett felhasználói felülettel rendelkezik, és kevés oktatóanyag létezik a YouTube-on.

 

Movavi Photo Editor

Kezdőknek. A Movavi Photo Editor egyike azoknak a grafikus szerkesztőknek, amelyeket a felhasználók számára terveztek, akik nem akarnak összetett programokat megtanulni és fejlett videoszerkesztési technikákat sajátítani.

A Movavi Photo Editor kínál egy részt a fényerő, a kontraszt és az élesség beállításával, eszközökkel a felesleges tárgyak kiválasztásához és „eltávolításához” a képből, elforgatásához, valamint szöveg hozzáadásához és testreszabásához, a „háttér” cseréjéhez, átméretezéséhez stb. a kép elkészült, egyetlen egérgombbal exportálhatjuk.

 

ON1 Photo RAW

Egyszerű képszerkesztő szoftver PC-hez. Az ON1 Photo RAW az egyik legjobb képszerkesztő szoftver, amely egyesíti a Lightroom egyszerűségét és a Capture One PRO néhány eszközét. A fotószerkesztő meglehetősen hatékony eszközökkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a fényképhibák kijavítását, a színkorrekciót és a fénykép retusálását.

 

Affinity Photo

Tökéletes képszerkesztő szoftver Mac-hez. Az Affinity Photo egy raszteres grafikus szerkesztő, amely számos képszerkesztő és színjavító eszközzel és lehetőséggel rendelkezik. Használhatjuk színkorrekció és képretusálás elvégzésére.

Az Affinity Photo a képszerkesztés, a hibák kijavításának és festésének eszköze. A fotószerkesztő funkciók és lehetőségek széles skáláját kínálja: speciális eszközök a képszerkesztéshez, a színkorrekcióhoz és a kép retusálásához. A fotószoftver 60 konfigurálható effektust, szűrőket, sok ecsetet és egyebeket tartalmaz.

 

PhotoWorks

Azonnali képtranszformáció. A PhotoWorks egy robusztus, AI-alapú képszerkesztő számítógépekhez, amelynek célja a képretusálás egyszerűsítése. Egyszerű kezelőfelülettel, automatikus fejlesztésekkel, több mint 150 egy kattintásos effektussal és az intelligens arc szerkesztővel büszkélkedhet.

 

Polarr

Tökéletes képszerkesztő program PC-hez. A Polarr egy professzionális képszerkesztő szoftver, amely számos egyedi szűrővel tűnik ki, bár számos alapvető képszerkesztő eszközt is kínál. Lehetővé teszi a képszerkesztő előzmények mentését, a színkorrekció professzionális szintű elvégzését, a fény- és fényképadatokkal való munkát, a vízjelek hozzáadását stb.

Ami a sajátosságokat illeti, a képszerkesztő szoftver egyszerű, felhasználóbarát felülettel rendelkezik, így ez a legjobb képszerkesztő szoftver PC-hez.

 

ACDSee Photo Studio

Creative Cloud alternatívája megfizethető áron. Az ACDSee az ACD Systems jó képszerkesztő szoftvere nagy képgyűjtemények megjelenítésére és kezelésére. Számos képszerkesztő eszközből áll, beleértve a kötegelt képszerkesztést is. Az ACDSee Photo Studio egy félprofi alkalmazásként van elhelyezve a digitális képek előnézetéhez, szerkesztéséhez és közzétételéhez.

Ezenkívül a fotószerkesztő közvetlen hozzáférést biztosít a fájlokhoz és mappákhoz, lehetővé téve azok tartalmának valós időben történő frissítését. Így időt takarít meg a külön könyvtárba importált képek importálásával. A legnagyobb gyengeség az ár. A képszerkesztő funkciók és eszközök száma ellenére a költségek megrémítik a felhasználókat.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: