A legjobb képszerkesztő programok!
Képszerkesztés online? Itt a TOP 12-es lista!
Képszerkesztés online,  Képszerkesztő

Képszerkesztés online? Itt a TOP 10-es lista!

Itt találod a 10 legjobb ingyenes online fotószerkesztőt! Az ma már nem is lehet kérdés mennyire népszerű és hatékony a képszerkesztés online. Rengeteg kiváló minőségű ingyenes fotószerkesztő áll rendelkezésre az interneten, ha tudod, hol keresd ezeket. Összegyűjtöttük a Képszerkesztés online legjobb lehetőségeket!

Javítani akarod a fényképeidet, de nem tudod, melyik online fotószerkesztőt használd? Készítettünk egy praktikus útmutatót, amely segít eldönteni, melyik a számodra megfelelő.

 

Képszerkesztés online TOP 10


Függetlenül attól, hogy milyen képzettséggel rendelkezel fotósként, vagy mennyire jó a felvétel előzetes szerkesztése, szinte mindig vannak dolgok, amelyeket valamilyen módon lehet javítani vagy retusálni. Itt jönnek be a képszerkesztő online alkalmazások – a minőség számít és nem kell feltétlenül feltörni a bankot, hogy elérjük a szükséges minőséget.

 

#1. Google Fotók

Az egykori Picasa, új nevén a Google Fotók rendkívül egyszerű és intuitív, amely lehetővé teszi, hogy fényképeidet nagyon egyszerűen szerkeszthesd. Könnyedén böngészhetjük a fotókönyvtárban és fejfájás nélkül szervezhetjük a munkát. A képszerkesztés online kicsit magasabb mint alap szinten, de tökéletes eszköz a hobbi felhasználásra.

Igaz, korlátozott funkcióval rendelkezik a tényleges képszerkesztéshez, de biztosítja az elvárt legfontosabb funkciókat (vágás, vörös szem, automatikus kontraszt, színkorrekció stb.). Ez nem azt jelenti, hogy nincs benne fantázia, vagy rossz eszköz lenne, a Google Fotók segítségével animációkat, fotóautomata stílusú fotóelrendezéseket, ünnepi témájú effektusokat, interaktív történeteket készíthetünk, valamint kereteket és szűrőket alkalmazhatunk a fotóinkon.

A Google Fotók a Google-fiókodon keresztül érhetők el, szó szerint bárhol, természetesen az interneten keresztül. A Blogger és a YouTube egy kattintásos megosztási lehetőségeivel, valamint a Facebook, a Flickr és más közösségi hálózatokkal történő integrált megosztással a kezünk ügyében sok rugalmasságot élvezhetünk.

 

#2. Photoshop Express

Képszerkesztés online, egyszerűen. A kiváló böngészőalapú online fotószerkesztő, a Photoshop Express rendkívül jól megtervezett és minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyet elvárhatunk egy online képszerkesztő szoftvertől. Minden azonnal hozzáférhető, függetlenül a korábbi tapasztalatainktól. További bónusz: nincs szükség bővítményekre, amíg Flash telepítve van és egyszerűen behúzhatjuk a képeket a szerkesztés megkezdéséhez.

A Photoshop Express hátránya, hogy jelenleg csak a JPG fájlokat támogatja és nem tartalmaz közösségi média megosztási funkciókat. Ez kényelmetlen korlátozást jelenthet egyesek számára, mivel a PNG egy sokkal gyakoribb kiterjesztés.

Kinek ajánljuk? Akik menet közben is szeretnek képeket szerkeszteni bármely böngészőn keresztül, illetve JPG rajongók számára 😀

 

#3. Ribbet

A Ribbet legfőbb erőssége abban rejlik, hogy mennyire könnyű használni. A fantasztikus felhasználói felületnek és a nagy felhasználói élményre való odafigyelésnek köszönhetően a legképzetlenebb kezdő is gyorsan elsajátíthatja a Ribbet-et. A lista többi opciójához hasonlóan tartalmaz egy kollázs funkciót, valamint számos különféle eszközt, amelyek lehetővé teszik több mint 70 különböző betűtípus hozzáadását, matricák létrehozását és még sok minden mást.

Remek megosztási lehetőségeket, valamint ingyenes felhőalapú tárhelyet biztosít a fényképek mentéséhez és rendezéséhez, hogy azok mindig elérhetőek legyenek. Egy dolgot fontos megjegyezni: a Ribbet fejlettebb funkcióinak használatához a Premium verzióra lesz szükség.

Ennek ellenére hozzáférhetünk a program funkcióinak nagy részéhez az ingyenes opcióval és ez egy nagyszerű platform a képek maximális kihasználásához. Elérhető online, iPhone-ra és iPadre, illetve hamarosan elindul egy Android-verzió. Alkalmi és professzionális felhasználók számára is hasznos eszköznek bizonyulhat.

 

#4. Pixlr

Gyors változtatásokat szeretnél végrehajtani a fotóidon, nagyon kevés fejfájással? Noha regisztrálni kell, mielőtt kihasználnád a Pixlr számtalan funkcióját, megéri a fáradságot.

Pixlr-el történő képszerkesztés online a böngésződben, illetve az iPhone és az Android platformon keresztül érhető el. Számos egyszerű, egy kattintással elérhető funkciót és viszonylag robusztus eszközkészletet kínál. Ennek az alkalmazásnak talán a legjobb tulajdonsága az, hogy mennyire egyszerű használni. Oktatóanyagokat tartalmaz, amelyek végigvezeti a felhasználót a bonyolultabb funkciókon, amelyek nagyon gyorsan elsajátíthatók, amint megértettük a működését.

Ha ismered a képszerkesztő alkalmazásokat, akkor ez egy fantasztikus választás a számodra. Ezen a remek kis programon kívül a vállalat a Vectr-t, egy ingyenes vektorgrafikus szerkesztőt is kínál, vele együtt néhány ingyenes grafikát is, amelyet felhasználhatunk a kreatívokban. Emellett igen tisztességes választékot kínál az ingyenes stock képekről, ha arra szükség van.

Egy apró kis figyelmeztetés: Bár ez az alkalmazás ingyenesen használható, a legjobb funkciók a fizetősek. Ha a fejlettebb funkciókat kívánunk kihasználni, akkor a Pro verzióba kell invesztálnunk. Ennek ellenére továbbra is az egyik legnépszerűbb iPhone fotószerkesztő a világon. A legjobb benne, hogy alkalmas kezdőknek, gyors és egyszerű képfeldolgozás.

 

#5. Adobe Spark

Ingyenes és egyszerű online képszerkesztő. Az Adobe Spark egy ingyenes dizájn alkalmazás, hatékony, könnyen használható képszerkesztővel. A fényképek méretezése, elforgatása, billentése, átméretezése és megfordítása. Használj szűrőket, szöveget, vagy állítsd be a kontrasztot, a fényerőt, a telítettséget, a meleget vagy az élességet – mindezt néhány koppintással. Az Adobe Spark az interneten, böngészőből, vagy a mobileszközön érhető el. Minden fotószerkesztési igény egy alkalmazásban.

Az Adobe Spark nem csak egy erőteljes tervező alkalmazás. Beépített képszerkesztő funkciói révén tökéletes eszköz a képek tökéletesítésére. Az egyszerűen használható ingyenes fotószerkesztő kéznél van a méretezés, méretezés, szűrők, fejlesztések és félelmetes szövegfedvény beállítások.

Szerkeszd a fényképeid, majd az egygombos átméretezéssel formázd a képeket online (például közösségi média bejegyzéseinek, profilképeinek, szalagcímeinek stb.) vagy nyomtatott formában (például levelek, poszterek, meghívók stb.) történő felhasználásra.

 

#6. Fotor

A Fotor ingyenes online képszerkesztő és grafikus, amely lehetővé teszi online fotószerkesztő eszközök használatát, például szűrők, keretek, szöveg, matricák és még sok minden mást is. Több ezer gyönyörű és professzionálisan megtervezett sablon, amely megfelel bármilyen tervezési igényének!

Élvezd a számos előre beállított sablon által nyújtott lehetőségeket, amelyek mind segítenek a szerkesztésben, kezdve a közösségi média terveitől, beleértve a Facebook borítókat, posztereket, fényképkártyákat, YouTube szalaghirdetéseket és még sok minden mást! Könnyedén készíthetsz mindenféle mintát néhány kattintással!

 

#7. Befunky

A BeFunky egy egyedülállóan hatékony online és mobil fotószerkesztő. Gondolj a Photoshopra, de egyszerűsítve a mindennapi felhasználók számára. A BeFunky segítségével könnyen létrehozhatók a kreatív koncepciók.

A BeFunky fotószerkesztőjével több száz csodálatos fotóeffektussal játszhatsz, amelyeket máshol nem találsz meg, például a világhírű Cartoonizer és a pop art effektusok. További extrát adhatsz a fényképedhez több száz egyedi, kézzel rajzolt grafikával, mint például kalapok, szakállak, ékszerek, képkeretek és grafikus fedvények.

Ha a szöveg a te dolgod, a BeFunky Photo Editor rengeteg betűtípussal és testreszabott szövegelrendezéssel rendelkezik, amelyek közül választhatsz, vagy használhatod a számítógépeden tárolt betűtípusokat! A képek készítése szórakoztató, de már a fotószerkesztőd is az.

 

#8. Canva

Ingyenes online fotószerkesztő, amellyel gyorsan ingyen szűrheted, átméretezheted vagy szerkesztheted a fotóidat. Korlátlan használat és vízjelek nélkül. Nincsenek alkalmazások vagy bővítmények.

A képszerkesztés egyszerű a Canva fotószerkesztőjével. Nincsenek bonyolult eszközök vagy zavaró felhasználói felület – csak egyszerű, egyértelmű eszközök, amelyek átalakítják a fotót. A kezdéshez egyszerűen húzd a fényképet a szerkesztőbe.

 

#9. PicMonkey

A PicMonkey online fotószerkesztőjében minden megtalálható, ami „wow-hatású” képek készítéséhez szükséges. Emeld fel a fényképeidet, terveidet és közösségi média bejegyzéseidet a következő szintre. szűrőkkel és szerkesztő eszközökkel. A kiváló megjelenés, amely megváltoztatja a fotót.

 

#10. iPiccy

Az ebben a listában szereplő szerkesztők egyik legkönnyebben használható felületével büszkélkedő iPiccy jó választás azok számára, akik ingyenes fotószerkesztőt keresnek, anélkül, hogy megtanulnának egy bonyolult felületet. Sok egy kattintásos eszközzel és egy fantasztikus zoom funkcióval minden bizonnyal képes leszel meggyőző végső fényképeket készíteni minimális befektetett idő mellett.

Hozzáférhetünk a fejlettebb funkciókhoz is; görbe beállításokkal, klóneszközökkel, háttérradírokkal és egyéb lehetőségekkel itt több mint elegendő van profik és újoncok kielégítésére. Megjegyzés: az iPiccy böngészőben történő használatához Flash-re lesz szükség.

Míg az iPiccy korlátozott lehetőségekkel rendelkezik a fájlok mentésére (csak JPG és PNG formátumban) és csak a Facebookra korlátozza a megosztást. Leginkább a kezdőknek és a köztes felhasználóknak ajánljuk, akik robusztus funkciókat keresnek.

 

EZ IS ÉRDEKELHET: