A legjobb képszerkesztő programok!
fotószerkesztő online
Fotószerkesztő online,  Képszerkesztő

A 10 leghasználhatóbb fotószerkesztő online

A sok-sok fotószerkesztő online alkalmazás közül igyekeztük kiszemezgetni a legjobb 10 online fotószerkesztőt, hogy időt spórolva neked, csak a képeid szerkesztésével foglalkozhass, az erre legalkalmasabb eszközzel.

Akár szeretné finomhangolni az expozíciót, eltávolítani a foltokat, megváltoztatni a perspektívát vagy akár több bepattintást összeolvasni egy összetett kompozícióba, több online fotószerkesztő képes megoldani a számodra. Egy sor olyan eszközt választottunk, amelyek megfelelnek a különböző készségszinteknek és céloknak. Némelyek kezdőbarátok, egyszerűen csúszka- és nagy ikonrendszerrel rendelkeznek, mások inkább a Photoshop böngésző-alapú változatai.

 

A top10 ingyenes fotószerkesztő online


#1. Canva

Ingyenes online fényképszerkesztő program, amellyel gyorsan ingyen szűrheted, átméretezheted vagy szerkesztheted a fotóidat. Korlátlan használat és vízjelek nélkül. Nincsenek alkalmazások vagy bővítmények. A képszerkesztés egyszerű a Canva fotószerkesztőjével. Nincsenek bonyolult eszközök vagy zavaró felhasználói felület – csak egyszerű, egyértelmű eszközök, amelyek átalakítják a fotót. A kezdéshez egyszerűen húzd a fényképet a szerkesztőbe.

 

#2. Pixlr.com

A Pixlr, a világ első számú kedvenc online fotószerkesztője lehetővé teszi a fényképek szerkesztését közvetlenül a böngészőben ingyenesen. Tapasztald meg a következő szintű, intuitív képszerkesztést az AI-alapú eszközökkel a gyors, mégis professzionális szerkesztéshez. Szerkesztőnk szinte bármilyen képformátumot megnyit, például PSD (Photoshop), PXD, JPEG, PNG (átlátszó), WebP, SVG és így tovább. Telepítés és regisztráció nem szükséges. Ingyenesen használható asztali számítógépeken, táblagépeken és telefonokon.

 

#3. Fotor

A Fotor egy ingyenes online grafikus és fényképszerkesztő program, amely lehetővé teszi online fotószerkesztő eszközök használatát, például szűrők, keretek, szöveg, matricák és még sok minden mást is. Több ezer gyönyörű és professzionálisan megtervezett sablon, amely megfelel bármilyen tervezési igényének!

Élvezd a számos előre beállított sablon által nyújtott lehetőségeket, amelyek mind segítenek a szerkesztésben, kezdve a közösségi média terveitől, beleértve a Facebook borítókat, posztereket, fényképkártyákat, YouTube szalaghirdetéseket és még sok minden mást! Könnyedén készíthetsz mindenféle mintát néhány kattintással!

 

#4. InPixio

Gyors, kreatív szerkesztések az online megosztáshoz. Lényegében az InPixio felhasználóbarát fényképszerkesztő program, amely lehetővé teszi a minimális képszerkesztő képességekkel rendelkezők számára, hogy gyönyörű képeket hozzanak létre a közösségi médiában. Az ingyenes képszerkesztő program legismertebb szolgáltatásai közé tartozik a szűrők százai, az elmosódási effektusok, a kreatív keretek, a textúrák, a hangcsúszkák, az előre beállított létrehozás és az automatikus online megosztási lehetőségek.

Az InPixio iOS-re is elérhető, ahol a gyors képjavításokra összpontosít, és olyan kreatív eszközöket kínál, mint a keretek, a szöveg és a szűrők. A szoftver Pro verziója a kézi szerkesztési funkciók szélesebb skáláját kínálja, valamint a fénykép-helyreállító eszközöket.

 

#5. BeFunky

A BeFunky egy egyedülállóan hatékony online és mobil fotószerkesztő. Gondolj a Photoshopra, de egyszerűsítve a mindennapi felhasználók számára. A BeFunky segítségével könnyen létrehozhatók a kreatív koncepciók.

A BeFunky fotószerkesztőjével több száz csodálatos fotóeffektussal játszhatsz, amelyeket máshol nem találsz meg, például a világhírű Cartoonizer és a pop art effektusok. További extrát adhatsz a fényképedhez több száz egyedi, kézzel rajzolt grafikával, mint például kalapok, szakállak, ékszerek, képkeretek és grafikus fedvények.

Ha a szöveg a te dolgod, a BeFunky Photo Editor rengeteg betűtípussal és testreszabott szövegelrendezéssel rendelkezik, amelyek közül választhatsz, vagy használhatod a számítógépeden tárolt betűtípusokat! A képek készítése szórakoztató, de már a fotószerkesztőd is az.

 

#6. Adobe Spark

Ingyenes és egyszerű online képszerkesztő. Az Adobe Spark egy ingyenes dizájn alkalmazás, hatékony, könnyen használható képszerkesztővel. A fényképek méretezése, elforgatása, billentése, átméretezése és megfordítása. Használj szűrőket, szöveget, vagy állítsd be a kontrasztot, a fényerőt, a telítettséget, a meleget vagy az élességet – mindezt néhány koppintással. Az Adobe Spark az interneten, böngészőből, vagy a mobileszközön érhető el. Minden fotószerkesztési igény egy alkalmazásban.

Az Adobe Spark nem csak egy erőteljes tervező alkalmazás. Beépített képszerkesztő funkciói révén tökéletes eszköz a képek tökéletesítésére. Az egyszerűen használható ingyenes fotószerkesztő kéznél van a méretezés, méretezés, szűrők, fejlesztések és félelmetes szövegfedvény beállítások.

Szerkeszd a fényképeid, majd az egygombos átméretezéssel formázd a képeket online (például közösségi média bejegyzéseinek, profilképeinek, szalagcímeinek stb.) vagy nyomtatott formában (például levelek, poszterek, meghívók stb.) történő felhasználásra.

 

#7. PicMonkey

A PicMonkey online fotószerkesztőjében minden megtalálható, ami „wow-hatású” képek készítéséhez szükséges. Emeld fel a fényképeidet, terveidet és közösségi média bejegyzéseidet a következő szintre. szűrőkkel és szerkesztő eszközökkel. A kiváló megjelenés, amely megváltoztatja a fotót.

 

#8. PiZap

Szórakoztató fotószerkesztő a képek közösségi média előkészítéséhez. Az ingyenes online fotószerkesztő PiZap HTML5 és Flash kiadásban egyaránt elérhető, így bármilyen eszközhöz alkalmas. Dönthetsz úgy, hogy a merevlemezről, a Facebookról, a Google Fotókról, a Google Drive-ról, a Google Keresésről származó fotóval vagy a készletképek katalógusával dolgozol. Ez egy lenyűgöző választás, bár néhány stock kép csak a prémium előfizetők számára érhető el, és ha egy képet közvetlenül a Google Képek szolgáltatásból használsz, akkor ügyelned kell a szerzői jogi problémákra.

A piZap szerkesztőfelülete sötét, modern kialakítású, és a csúszkák használatát a gyors beállításhoz jelentősen igénybe veszi – ez a rendszer sokkal jobban működik, mint a trükkös ikonok és legördülő menük, ha érintőképernyős eszközt használ.

 

#9. Adobe Photoshop Express

A legjobb mobil fotószerkesztés… Régebben hosszú időn keresztül szerették volna megtalálni az emberek a Photoshop ingyenes verzióját, lehetőleg online. Amíg egy nap az Adobe végül meghallgatta imáikat, és elindította az Adobe Photoshop Express programot, amely az iparág vezető szoftverének leírt ingyenes képszerkesztő program online és mobil verziója.

Fizetős társaitól eltérően az Adobe Photoshop Express nem hivatásos fotósoknak és médiaalkotóknak szól, hanem kezdőknek vagy azoknak, akik magas színvonalú szoftvert keresnek a gyors szerkesztéshez. Ez könnyen megjegyezhető a kínált szolgáltatások és hozzáférhetőségük tekintetében.

Az Adobe Photoshop Express segítségével hozzáférhetünk az alapvető képszerkesztő műveletekhez, például a kontraszthoz, a perspektívához, a telítettséghez, az expozícióhoz és a foltok eltávolításához, valamint az előre beállított dinamikus effektusok kiválasztásához. Bár közel sincs annyi eszköz, mint a professzionális változatban, mégis tökéletesre vannak csiszolva és nagyszerű felhasználói élményt kínálnak. Az Adobe fotószerkesztő szoftverének Express verziója tartalmaz egy „díszítés” kategóriát is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szöveget adjanak hozzá és egyszerűen hozzanak létre teljesen testreszabható kollázsokat.

Szerkesztheted a készülékedre mentett képeket, vagy megoszthatod azokat közvetlenül az Adobe Creative Cloud, a Dropbox, a Facebook vagy a Google Fotók szolgáltatásból. Az Adobe Photoshop Express alkalmazáson végzett összes módosítás roncsolásmentes, vagyis bármikor visszatérhetsz az eredeti fotódhoz.

 

#10. LunaPic

A LunaPic egy online platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára képeik feltöltését, szerkesztését és megosztását. A kép platformra történő feltöltése után a felhasználók szegélyeket, szűrőket, animációkat és egyebeket adhatnak hozzá a képeikhez. 2006 októberében indult.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: