A legjobb képszerkesztő programok!
A legjobb képszerkesztő letöltés PC-hez ingyenesen
Képszerkesztő,  Képszerkesztő letöltés

A legjobb képszerkesztő letöltés PC-hez ingyenesen

Az egyszerű szerkesztőtől kezdve a fényképek gyors fejlesztésén át a professzionális szerkesztőig, amely élvonalbeli funkciókkal rendelkezik, az alábbi listában találsz valamit, amely megfelel az igényeidnek. Ez a cikk felsorolja a legjobb PC képszerkesztő letöltés lehetőségeket, amelyet ingyenesen letölthetsz.

Akár egy professzionális szerkesztőt keresel, amely csúcstechnológiával rendelkezik, vagy egy egyszerű szerkesztőt, amely gyorsan javítja fényképeidet, mielőtt közzétennéd a közösségi médiában, az alábbi listában tuti találsz valamit, amely megfelel az igényeidnek.

 

A legjobb képszerkesztő letöltés PC-re (ingyenesen)


Microsoft Windows 10 Fotók (képszerkesztő letöltés ingyenes)

A Photos egy beépített képszerkesztő alkalmazás, amely a Windows 10 operációs rendszerrel érkezik. Kevesen használják többre, mint a fényképek megtekintésére, bár a Microsoft egy csomó olyan funkciót tartalmazott a Photos alkalmazásukban, amelyek hasznosak lehetnek.

Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy fotóinkat gyűjteményekbe, albumokba és mappákba rendezzük. Az emberek címkéző funkciója az arcfelismerést használja a fényképek rendezéséhez, megkönnyítve ezzel a konkrét emberek fényképeinek böngészését a számítógépen. Ez a szolgáltatás alapértelmezés szerint le van tiltva, ezért ha használni szeretnéd, akkor kézzel kell engedélyezni az Emberek fülön.

A Fotókban is számos szerkesztési funkció található, köztük a vágás, elforgatás, fotójavító szűrők, az alapvető fény- és színbeállítások, a foltok eltávolítása és a vörösszem-korrekció.

 

Luminar (7 napig ingyenes)

A Luminar élvonalbeli AI technológiákat használ a fényképek automatikus szerkesztéséhez

A Luminar élvonalbeli AI technológiákat használ a fényképek automatikus szerkesztéséhez. Az olyan alapvető funkciók mellett, mint a rétegek, maszkok, keverési módok, átalakító eszközök, szerkesztő ecsetek, valamint a klónozó és bélyegző eszközök, a Luminar olyan fejlett AI-alapú eszközöket kínál, amelyek egyetlen kattintással javíthatják fényképeket.

Ezek az eszközök magukban foglalják a Sky Replacement, az AI Structure, az AI Skin and Portrait Enhancer, Sunrays, Accent AI és az Intelligens kontraszt funkciókat. Bár a Luminar szinte minden eszköze automatizált, testreszabhatók a kívánt eredmények elérése érdekében. A Luminar több mint 70 kreatív stílussal is rendelkezik, úgynevezett Looks, amelyet alkalmazhat a fotóira, hogy kifinomultabbnak tűnjenek. Saját megjelenéseket is létrehozhatsz és megoszthatod másokkal.

 

GIMP (open-source, épp ezért ingynenes)

A GIMP az egyik legnépszerűbb képszerkesztő eszköz a PC-hez, amelyet ingyen letölthetünk

A GIMP az egyik legnépszerűbb képszerkesztő eszköz a PC-hez, amelyet ingyen letölthetünk. Nemrégiben rengeteg új funkcióval és a meglévő funkciók fejlesztésével frissítették. A GIMP interfészét és funkcionalitását tekintve Photoshopnak érzi magát, különféle eszközökkel, különféle igényekhez.

Tele van egyszerű szerkesztési eszközökkel, például átalakítással és kivágással, valamint összetettebb munkához szükséges eszközökkel: rétegek, maszkok, keverési módok, színkezelő eszközök, retusáló eszközök, elhomályosító és élesítő eszközök stb. A GIMP azonban nem támogatja a CMYK színprofilt, ezért lehet, hogy nem ez a legjobb megoldás a nyomtatáshoz.

 

Photolemur (ingyenes – vízjellel)

A Photolemur egy másik teljesen automatikus képszerkesztő alkalmazás

A Photolemur egy másik teljesen automatikus képszerkesztő alkalmazás. Nagyszerű amatőröknek, kezdőknek és azoknak, akiknek nincs idejük szerkesztésre. A Photolemur a mesterséges intelligencia algoritmusait felhasználva elemzi a fotókat és egy szempillantás alatt komplex beállításokat alkalmaz.

Egy kattintással javítja a fényképek színeit, javítja az expozíciót, eltávolítja a homályosságot, beállítja a színhőmérsékletet, visszaállítja a részleteket, javítja az objektív hibáit és még sok mást. Az alkalmazás a portrékat is automatikusan javítja a bőr kisimításával, a foltok eltávolításával, a szemek nagyításával és a fogak fehérítésével. A Photolemur egyik leghasznosabb tulajdonsága a kötegelt feldolgozás, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre több fotót importáljon és korrekciókat alkalmazzon.

 

LightZone (ingyenes, nyílt forráskódú)

A LightZone a fényképek szerkesztésének roncsolásmentes módját kínálja

Ezt a nyílt forráskódú fotószerkesztőt RAW fájlokkal való együttműködésre tervezték. A LightZone a fényképek szerkesztésének roncsolásmentes módját kínálja: a módosításokat a fotó másolatára alkalmazzák, az eredeti változatlanul hagyva.

A LightZone segítségével bármikor visszavonhatjuk a szerkesztéseket azok mentése után, még akkor is, ha új szerkesztési munkamenetet indítottuk. Számos eszközzel büszkélkedhet az alapvető és haladó képszerkesztéshez: ZoneMapper, Fehéregyensúly, Színegyensúly, Élesítés, Relight, Clone és mások. A LightZone egyik legérdekesebb tulajdonsága a Stílusok, vagy a fényképbeállítások kombinációi, amelyek egy vagy több fényképre alkalmazhatók. Van egy csomó beépített stílus és szabadon létrehozhatunk sajátot is.

 

Paint.NET (teljesen ingyenes)

A Paint.NET az egyik legjobb PC-s képszerkesztő szoftver, amely teljesen ingyenes

A Paint.NET az egyik legjobb PC-s képszerkesztő szoftver, amely teljesen ingyenes. Ezt a fotószerkesztőt eredetileg a Microsoft Paint alternatívájaként fejlesztették ki, de sok szempontból felülmúlta.

A Paint.NET egy felhasználóbarát kezelőfelülettel büszkélkedhet, amely kevés időt és erőfeszítést igényel a tanuláshoz. Ez egy jó eszközkészletet tartalmaz a kiválasztáshoz, a kijelölések mozgatásához, retusáláshoz, újraszínezéshez és egyebekhez. A szintek, a fényerő, a kontraszt, a görbék, az árnyalat és a színek beállításához elengedhetetlen eszközöket is tartalmaz. A Paint.NET rengeteg effektussal és szűrővel van ellátva, amelyek lehetővé teszik, hogy zajjal, ragyogással, torzítással, élesítéssel és elmosódással játszhassunk.

 

Aurora HDR (7 napos ingyenes próba)

Ahogy a névből is kiderül, az Aurora HDR-t nagy dinamikus tartományú (HDR) fényképezéshez tervezték

Ahogy a névből is kiderül, az Aurora HDR-t nagy dinamikus tartományú (HDR) fényképezéshez tervezték. Az alkalmazás automatikusan összehangolja és összevonja a többszörös expozíciót a Mesterséges Intelligencia segítségével, hogy egyetlen hanggal leképezett képet hozzunk létre.

Az egyszeri expozíciós fotókhoz az Aurora létrehoz egy tónustérképet, amely lehetővé teszi, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el azzal, hogy több információt hoz ki a munkájához. Az Aurora HDR több mint 20 alapvető eszközt kínál a HDR-fotók tökéletesítéséhez, beleértve a Dodge & Burn, a Denoise, a Tone Curve, a LUT Mapping, a HSL és a polarizáló szűrőt. Számos olyan automatizált eszközzel is büszkélkedhet, mint a HDR Denoise, a HDR Smart Structure és a HDR Clarity, amelyek automatikusan felismerik és kijavítják a fényképek hibáit.

 

Photo Pos Pro (képszerkesztő letöltés ingyenes)

A Photo Pos Pro egy hatékony eszköz, amely ötvözi az egyszerű és felhasználóbarát felületet a magas funkcionalitással

A Photo Pos Pro egy hatékony eszköz, amely ötvözi az egyszerű és felhasználóbarát felületet a magas funkcionalitással. Az alkalmazás tele van mindenféle eszközzel az átfogó képszerkesztéshez, bármilyen szintű szakértelemmel.

A Photo Pos Pro alkalmazásban a színkezelő és retusáló eszközök széles választékával javíthatja fényképeit, beleértve a görbéket, a HSL-beállításokat, a színnövelést, a vörös szem csökkentését, az élesítést, a klónkefét, az elmosódást és a zajcsökkentést. Tucatnyi beépített szűrővel és effektussal is játszhat. A Photo Pos Pro támogatja a rétegek és maszkok támogatását, így pontos irányítást biztosít a szerkesztési folyamat felett.

 

PhotoScape X (képszerkesztő letöltés ingyenes)

A PhotoScape X egy mindent magában foglaló képszerkesztő szoftver, amely professzionális, ugyanakkor intuitív eszközök segítségével javíthatja fényképei

A PhotoScape X egy mindent magában foglaló képszerkesztő szoftver, amely professzionális, ugyanakkor intuitív eszközök segítségével javíthatja fényképeit. Ez az alkalmazás tele van a mélyreható fotószerkesztéshez szükséges alapokkal, például maszkokkal, rétegekkel és színkezelő eszközökkel.

A PhotoScape X alkalmazásban nem okoz nehézséget a háttér megváltoztatása, a zaj vagy homály eltávolítása, a képek újraszínezése vagy egyenesítése. Rengeteg retusáló eszközt is kínál, mint a Spot Healing ecset, a klónbélyegző, a vörös szem korrekciója és a folt eltávolítása, amelyek lehetővé teszik, hogy a portréid tökéletesek legyenek. Ezenkívül több száz effektussal és szűrővel rendelkezik, hogy a fotók kiemelkedjenek.

 

Lightroom (ingyenes próba)

A Lightroom a világ egyik legnépszerűbb fotószerkesztője, akit minden képzettségű fotós szeret

A Lightroom a világ egyik legnépszerűbb fotószerkesztője, akit minden képzettségű fotós szeret, a képek szerkesztésének rombolásmentes megközelítése, valamint rengeteg egyedi és erőteljes funkció miatt.

A Photoshop alkalmazásban rendkívüli módon felgyorsíthatja a munkafolyamatot azáltal, hogy létrehozza saját előre beállított beállításait, amelyeket egyetlen kattintással alkalmazhat más fényképekre. A Kötegelt feldolgozás funkcióval egyszerre több fényképre is alkalmazhatja az előre beállított beállításokat, ami még több időt takarítunk meg. Természetesen a Lightroom tele van csúcskategóriás eszközökkel a kamera és az objektív alapú korrekciókhoz, a színkezeléshez, a szín- és fényerősség maszkolásához, a perspektíva korrekciójához és a foltok gyógyításához.

 

Pixlr (ingyenes, online)

A Pixlr egy maroknyi egyedi funkciót kínál a szerkesztési folyamat optimalizálásához.

Ez a fotószerkesztő olyan webalkalmazás, amely annyira jól felszerelt egyedülálló funkciókkal, hogy a fotómanipuláció népszerű választásává vált. A Pixlr egy maroknyi egyedi funkciót kínál a szerkesztési folyamat optimalizálásához.

Első lépésként feltölthet egy fényképet az asztaláról vagy egy URL-t, vagy importálhat egy képet közvetlenül a Facebookról. A Pixlr rendelkezik az összes alapvető eszközzel, amelyre szüksége van a fényképek gyors és egyszerű, és ami a legfontosabb, online beállításához. Az alapvető transzformációs eszközökkel együtt a Pixlr fejlett eszközöket kínál a foltok és foltok kijavítására, az objektumok eltávolítására, a színek kezelésére és egyebekre. Emellett válogatunk a hűvös szűrőkből és effektekből, amelyek feldobják fotót.

 

RawTherapee (ingyenes, nyílt forráskódú)

A RawTherapee egy csúcskategóriás RAW képszerkesztő szoftver PC-hez, amelyet ingyenesen letölthetünk

A RawTherapee egy csúcskategóriás RAW képszerkesztő szoftver PC-hez, amelyet ingyenesen letölthetünk. Sok más RAW-szerkesztőhöz hasonlóan ez a nyílt forráskódú fotószerkesztő lehetővé teszi a RAW-fotók roncsolásmentes szerkesztését.

A kezelőfelülete kissé elsöprőnek tűnhet a rengeteg fül és ikon mellett, de tele van mindennel, amire szükség van a fényképek profi módon történő feldolgozásához. A RawTherapee alkalmazásban beállíthatja a fénykép megvilágítását, kiemelését, árnyékát, tónustérképezését, élességét és zaját, algoritmusokat és hullámszinteket használhatunk, javíthatja a forró vagy halott képpontokat, és kipróbálhatunk számos más eszközt és funkciót.

A RawTherapee lehetővé teszi előre beállított értékek létrehozását és alkalmazásukat a fotóinkon, hogy jelentős időt és hatékonyabb munkát takarítsunk meg.

 

Darktable (ingyenes, nyílt forráskódú)

A DarkTable egy hatékony képszerkesztő eszközcsomagot kínál a RAW-fotók roncsolásmentes szerkesztéséhez

Ez egy másik nyílt forráskódú RAW fotószerkesztő, amelynek célja a fotós munkafolyamatának javítása a fényképek tömeges szerkesztésének egyszerűsítésével. A DarkTable egy hatékony képszerkesztő eszközcsomagot kínál a RAW-fotók roncsolásmentes szerkesztéséhez.

Ebben az alkalmazásban szín- és hangkorrekciókkal játszhat, beleértve a szinteket, görbéket, fényerőt, fehéregyensúlyt, bársonyokat és színes csatornákat. A DarkTable számos eszközt tartalmaz a vizuális hibák kijavítására, mint például Sharpen, Denoise, Liquify, Spot Removal, Defringe és Haze Removal. Dolgozhat olyan vizuális effektekkel is, mint a Vízjelek, a Grain, a Bloom és a Soften.

 

InPixio (képszerkesztő letöltés ingyenes)

Az InPixio remek eszköz a fényképek javításához és kreatív montázsok készítéséhez

Egyszerű kezelőfelülettel és alapvető, mégis hatékony fotómanipulációs eszközökkel az InPixio-t arra tervezték, hogy a fotó rajongóknak túl nagy erőfeszítés nélkül segítsen a képek jobb megjelenésében. Rengeteg hasznos fotószerkesztő eszközzel van ellátva.

Az InPixio remek eszköz a fényképek javításához és kreatív montázsok készítéséhez. Ez lehetővé teszi, hogy manuálisan vagy automatikusan eltávolítsa a fényképek hátterét vagy nem kívánt tárgyait, beállítsa az árnyalatot, a fényerőt, a kontrasztot, az árnyékokat és a hőmérsékletet, képeket alakítson át, javítsa a vörösszem-hatást, retusálja a fényképeket, és különféle effektusokat, textúrát, stílusokat, szűrőket és keretek. Az InPixio egy csomó beépített presettel is rendelkezik.

 

Polarr (képszerkesztő letöltés ingyenes)

A Polarr egy böngészőalapú szoftver, amely a fejlett képszerkesztő eszközök teljes választékát kínálja

A Polarr egy böngészőalapú szoftver, amely a fejlett képszerkesztő eszközök teljes választékát kínálja minimalista és teljesen testreszabható felületen. A Polarr programban nemcsak a teljes fényképet módosíthatjuk a Szín, Világosság, Részlet, Zaj, LUT és egyéb beállítások segítségével, hanem a Mélység, Ecset, Fényerő, Radiális és más maszkok segítségével is beállíthatjuk a fénykép egyes területeit.

A keverési módok, szűrők és fotorealisztikus effektusok széles választékát kínálja, amelyek segítségével kreativitást adhatunk fényképeinkhez. Ráadásul lehetővé teszi saját szűrők és előre beállított értékek létrehozását és megosztását a világgal.

 

Photopea (online, ingyenes)

A Photopea egy ingyenes online szerkesztő, amely helyben fut, anélkül, hogy fájlokat kellene feltölteni egy szerverre

A Photopea egy ingyenes online szerkesztő, amely helyben fut, anélkül, hogy fájlokat kellene feltölteni egy szerverre. Ha a Photopea-ban végzett munka közben nem csatlakozunk az internethez, akkor is teljesen offline használhatjuk.

A Photopea alkalmas alap- és haladó szerkesztésre egyaránt, lehetővé téve különféle rétegek, maszkok, intelligens tárgyak, beállítások, szűrők, rétegstílusok stb. Dodge, Burn, Smudge és Sponge. A Photopea támogatja a PSD, XCF, Sketch, XD és CDR fájlokat.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG.