A legjobb képszerkesztő programok!
ingyenes képszerkesztő
Ingyenes képszerkesztő,  Képszerkesztő

Ingyenes képszerkesztő megoldások

Összegyűjtöttük a legjobb ingyenes képszerkesztő megoldásokat, így átalakíthatod képeidet – javíthatod a színeket, kitörölheted a foltokat és még sok minden mást – így készen állnak az online nyomtatásra vagy megosztásra.

 

A legjobb ingyenes képszerkesztő megoldások,

amelyek megkönnyítik az életed és kímélik a pénztárcádat is.

 

GIMP ingyenes képszerkesztő

A legjobb ingyenes fotószerkesztő a fejlett képszerkesztéshez. A GIMP (a GNU Képmanipulációs Program) a legjobb ingyenes fotószerkesztő. Tele van olyan képjavító eszközökkel, amelyeket a prémium szoftverekben találsz. A képszerkesztő eszköztár lélegzetelállító, rétegekkel, maszkokkal, görbékkel és szintekkel rendelkezik. Kiváló klónbélyegzővel és gyógyító eszközökkel könnyedén kiküszöbölheti a hibákat, intelligens választóeszközökkel egyedi keféket hozhat létre, perspektivikus változtatásokat alkalmazhat, és izolált területeken változtatásokat alkalmazhat.

A GIMP egy nyílt forráskódú ingyenes fotószerkesztő, amelynek felhasználói és fejlesztői közössége hatalmas bővítménygyűjteményt hozott létre, hogy még jobban kibővítse annak hasznosságát. Ezek közül sok előre telepítve van, és többet letölthetsz a hivatalos szószedetből. Ha ez nem elég, akkor akár a Photoshop bővítményeket is telepítheti.

 

Ashampoo Photo Optimizer

Gond nélküli fotószerkesztés automatikus optimalizáló eszközökkel. Ha sok olyan fényképed van, amelyet sietősen szerkeszteni kell, akkor az Ashampoo Photo Optimizer lehet a legjobb a számodra. A kezelőfelülete tiszta, tiszta és teljesen reklámmentes (bár a használat megkezdése előtt be kell regisztrálni egy e-mail címet).

A képek importálása egyszerű, és miután felvették őket a készletbe, egyszerre többet is kiválaszthatsz forgatáshoz vagy tükrözéshez, ezzel értékes időt megtakarítva. A szoftver egy kattintásos optimalizáló eszközével különálló fényképeket is választhat.

 

Canva

Ingyenes online fotószerkesztő, amellyel gyorsan ingyen szűrheted, átméretezheted vagy szerkesztheted a fotóidat. Korlátlan használat és vízjelek nélkül. Nincsenek alkalmazások vagy bővítmények.

A képszerkesztés egyszerű a Canva fotószerkesztőjével. Nincsenek bonyolult eszközök vagy zavaró felhasználói felület – csak egyszerű, egyértelmű eszközök, amelyek átalakítják a fotót. A kezdéshez egyszerűen húzd a fényképet a szerkesztőbe.

 

Fotor

A Fotor egy ingyenes online képszerkesztő és grafikus, amely lehetővé teszi online fotószerkesztő eszközök használatát, például szűrők, keretek, szöveg, matricák és még sok minden mást is. Több ezer gyönyörű és professzionálisan megtervezett sablon, amely megfelel bármilyen tervezési igényének!

Élvezd a számos előre beállított sablon által nyújtott lehetőségeket, amelyek mind segítenek a szerkesztésben, kezdve a közösségi média terveitől, beleértve a Facebook borítókat, posztereket, fényképkártyákat, YouTube szalaghirdetéseket és még sok minden mást! Könnyedén készíthetsz mindenféle mintát néhány kattintással!

 

Photo Pos Pro

Fejlett képszerkesztő eszközök, egyszerű felületre csomagolva. A Photo Pos Pro nem annyira ismert, mint a Paint.net és a GIMP, de ez egy másik kiváló minőségű ingyenes fotószerkesztő, amely fejlett képjavító eszközökkel van tele.

Ez az ingyenes fotószerkesztő kezelőfelülete intelligensebb és hozzáférhetőbb, mint a GIMP menük és eszköztárak sora, mindent logikusan és következetesen rendeznek. Ha még mindig túl félelmetes, van egy opcionális „kezdő” elrendezés is, amely hasonlít a Fotor szűrőalapú megközelítéséhez. Tiéd a választás. A „szakértői” elrendezés rétegeket és rétegmaszkokat kínál a kifinomult szerkesztéshez, valamint eszközöket a görbék és szintek kézi beállításához. A főmenüben továbbra is elérheted az egy kattintásos szűrőket, de sokkal inkább a finom szerkesztésen van a hangsúly.

 

Paint.NET

A Paint.NET egyszerűsége az egyik legfontosabb eladási pontja; ez egy gyors, könnyen kezelhető ingyenes fotószerkesztő, amely ideális olyan triviális feladatokhoz, amelyek nem feltétlenül igazolják az olyan eszközök hatalmas erejét, mint a GIMP.

 

PhotoScape

Nyers képkonvertálás, kötegelt feldolgozás és még sok más. A PhotoScape meglehetősen egyszerű, ingyenes fotószerkesztőnek tűnhet, de nézd meg a főmenüt, és rengeteg funkciót találsz. Pl.: nyers konvertálás, fényképfelosztás és összevonás, animált GIF-készítés, sőt meglehetősen furcsa (de hasznos) funkció, amellyel vonalas, grafikonos vagy kottapapírt nyomtathat.

A lényeg természetesen a képszerkesztésben van. A PhotoScape kezelőfelülete az itt megtekintett alkalmazások közül az egyik legezoterikusabb, az eszközök páratlan konfigurációjú oldalakra vannak csoportosítva. Természetesen nem próbálja meg majmolni a Photoshopot, és kevesebb funkciót tartalmaz.

 

Pixlr.com

Tapasztald meg a Pixlr M-t, a következő generációs fotószerkesztőt! Telepítés és regisztráció nem szükséges. Ingyenesen használható asztali számítógépeken, táblagépeken és telefonokon.

 

Adobe Photoshop Express Editor

Kényelmes módszer a világítás és az expozíciós problémák kijavítására. Ahogy a neve is sugallja, az Adobe Photoshop Express Editor a vállalat világvezető képszerkesztő szoftverének leírt, böngészőalapú változata.

Talán meglepő, hogy kiterjedtebb eszköztárral rendelkezik, mint a letölthető Photoshop Express alkalmazás, de csak JPG formátumú képeket támogat, amelyek 16 MB alatt vannak. Ez megint egy Flash alapú eszköz, de az Adobe praktikus mobilalkalmazásokat kínál minden platformon, így nem fog lemaradni, ha okostelefont vagy táblagépet használsz.

Ez az ingyenes online fotószerkesztő rendelkezik mindazokkal a pánikkal, amelyeket elvárhatsz az Adobe-tól, és bár nem büszkélkedhet annyi eszközzel, mint néhány vetélytársa. Az Adobe Photoshop Express Editor-t öröm használni. Az egyetlen hátránya a feltöltött fájlméret és -típusok korlátozása, valamint a rétegek támogatásának hiánya.

 

PiZap

Szórakoztató fotószerkesztő a képek közösségi média előkészítéséhez. Az ingyenes online fotószerkesztő PiZap HTML5 és Flash kiadásban egyaránt elérhető, így bármilyen eszközhöz alkalmas. Dönthetsz úgy, hogy a merevlemezről, a Facebookról, a Google Fotókról, a Google Drive-ról, a Google Keresésről származó fotóval vagy a készletképek katalógusával dolgozol. Ez egy lenyűgöző választás, bár néhány stock kép csak a prémium előfizetők számára érhető el, és ha egy képet közvetlenül a Google Képek szolgáltatásból használsz, akkor ügyelned kell a szerzői jogi problémákra.

A piZap szerkesztőfelülete sötét, modern kialakítású, és a csúszkák használatát a gyors beállításhoz jelentősen igénybe veszi – ez a rendszer sokkal jobban működik, mint a trükkös ikonok és legördülő menük, ha érintőképernyős eszközt használ.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: