A legjobb képszerkesztő programok!
online képszerkesztő montázs
Képszerkesztő,  Online képszerkesztő montázs

Online képszerkesztő montázs

A legjobb online képszerkesztő montázs szoftverek egy helyen! A fotómontázs az a folyamat és az eredmény, amikor két vagy több fényképet új képpé vágunk, ragasztunk, átrendezünk és átfedünk egy összetett fényképet. Néha az így kapott összetett képet lefényképezik, hogy a végső kép zökkenőmentes fizikai nyomtatásként jelenjen meg.

Hasonló módszer, bár nem használ filmeket, ma is megvalósul a képszerkesztő szoftver segítségével. Ez utóbbi technikát a szakemberek „kompozíciónak” nevezik, és az alkalmi használatban gyakran „photoshoppingnak” nevezik (a népszerű szoftverrendszer nevéből).

Az online képszerkesztő montázs készítők főleg ünnepek tájékán népszerűek, azonban más egyedi ünnepek során is rengetegen használják. Így például szülinap, évforduló, buli, és így tovább..

 

A legjobb online képszerkesztő montázs szerkesztők


Adobe Spark

Adobe Spark

Ingyenes és egyszerű online képszerkesztő. Az Adobe Spark egy ingyenes dizájn alkalmazás, hatékony, könnyen használható képszerkesztővel. A fényképek méretezése, elforgatása, billentése, átméretezése és megfordítása. Használj szűrőket, szöveget, vagy állítsd be a kontrasztot, a fényerőt, a telítettséget, a meleget vagy az élességet – mindezt néhány koppintással. Az Adobe Spark az interneten, böngészőből, vagy a mobileszközön érhető el. Minden fotószerkesztési igény egy alkalmazásban.

Az Adobe Spark nem csak egy erőteljes tervező alkalmazás. Beépített képszerkesztő funkciói révén tökéletes eszköz a képek tökéletesítésére. Az egyszerűen használható ingyenes fotószerkesztő kéznél van a méretezés, méretezés, szűrők, fejlesztések és félelmetes szövegfedvény beállítások.

Szerkeszd a fényképeid, majd az egygombos átméretezéssel formázd a képeket online (például közösségi média bejegyzéseinek, profilképeinek, szalagcímeinek stb.) vagy nyomtatott formában (például levelek, poszterek, meghívók stb.) történő felhasználásra.

 

BeFunky

BeFunky - MONTÁZS

A BeFunky egy egyedülállóan hatékony online és mobil fotószerkesztő. Gondolj a Photoshopra, de egyszerűsítve a mindennapi felhasználók számára. A BeFunky segítségével könnyen létrehozhatók a kreatív koncepciók.

A BeFunky fotószerkesztőjével több száz csodálatos fotóeffektussal játszhatsz, amelyeket máshol nem találsz meg, például a világhírű Cartoonizer és a pop art effektusok. További extrát adhatsz a fényképedhez több száz egyedi, kézzel rajzolt grafikával, mint például kalapok, szakállak, ékszerek, képkeretek és grafikus fedvények.

Ha a szöveg a te dolgod, a BeFunky Photo Editor rengeteg betűtípussal és testreszabott szövegelrendezéssel rendelkezik, amelyek közül választhatsz, vagy használhatod a számítógépeden tárolt betűtípusokat! A képek készítése szórakoztató, de már a fotószerkesztőd is az.

 

Canva

Canva montázs

Ingyenes online fotószerkesztő, amellyel gyorsan ingyen szűrheted, átméretezheted vagy szerkesztheted a fotóidat. Korlátlan használat és vízjelek nélkül. Nincsenek alkalmazások vagy bővítmények.

A képszerkesztés egyszerű a Canva fotószerkesztőjével. Nincsenek bonyolult eszközök vagy zavaró felhasználói felület – csak egyszerű, egyértelmű eszközök, amelyek átalakítják a fotót. A kezdéshez egyszerűen húzd a fényképet a szerkesztőbe.

 

Fotojet

Fotojet montázs

A FotoJet egy all-in-one ingyenes online grafikus megoldás, amely fotószerkesztőként, kollázskészítőként és grafikus készítőként működik e-kártyák, meghívók, YouTube szalaghirdetések és indexképek stb. Számára, és nem igényel szakmai hozzáértést.

 

Fotor

Fotor montázs

A Fotor egy ingyenes online képszerkesztő és grafikus, amely lehetővé teszi online fotószerkesztő eszközök használatát, például szűrők, keretek, szöveg, matricák és még sok minden mást is. Több ezer gyönyörű és professzionálisan megtervezett sablon, amely megfelel bármilyen tervezési igényének!

Élvezd a számos előre beállított sablon által nyújtott lehetőségeket, amelyek mind segítenek a szerkesztésben, kezdve a közösségi média terveitől, beleértve a Facebook borítókat, posztereket, fényképkártyákat, YouTube szalaghirdetéseket és még sok minden mást! Könnyedén készíthetsz mindenféle mintát néhány kattintással!

 

PhotoCollage.com

Készíts ingyenes online fotókollázsokat a PhotoCollage segítségével. Fotók hozzáadása feltöltés nélkül. Rendezd őket szabad formájú kollázsba, vagy használd a sok sablon egyikét. Mentés és megosztás … stb.

 

PicMonkey

PicMonkey montázs

A PicMonkey online fotószerkesztőjében minden megtalálható, ami „wow-hatású” képek készítéséhez szükséges. Emeld fel a fényképeidet, terveidet és közösségi média bejegyzéseidet a következő szintre. szűrőkkel és szerkesztő eszközökkel. A kiváló megjelenés, amely megváltoztatja a fotót.

 

Pixlr.com

Pixlr montázs

A Pixlr, a világ első számú kedvenc online fotószerkesztője lehetővé teszi a fényképek szerkesztését közvetlenül a böngészőben ingyenesen. Tapasztald meg a következő szintű, intuitív képszerkesztést az AI-alapú eszközökkel a gyors, mégis professzionális szerkesztéshez.

Szerkesztőnk szinte bármilyen képformátumot megnyit, például PSD (Photoshop), PXD, JPEG, PNG (átlátszó), WebP, SVG és így tovább. Telepítés és regisztráció nem szükséges. Ingyenesen használható asztali számítógépeken, táblagépeken és telefonokon.

 

PiZap

PiZap montázs

Szórakoztató fotószerkesztő a képek közösségi média előkészítéséhez. Az ingyenes online fotószerkesztő PiZap HTML5 és Flash kiadásban egyaránt elérhető, így bármilyen eszközhöz alkalmas. Dönthetsz úgy, hogy a merevlemezről, a Facebookról, a Google Fotókról, a Google Drive-ról, a Google Keresésről származó fotóval vagy a készletképek katalógusával dolgozol. Ez egy lenyűgöző választás, bár néhány stock kép csak a prémium előfizetők számára érhető el, és ha egy képet közvetlenül a Google Képek szolgáltatásból használsz, akkor ügyelned kell a szerzői jogi problémákra.

A piZap szerkesztőfelülete sötét, modern kialakítású, és a csúszkák használatát a gyors beállításhoz jelentősen igénybe veszi – ez a rendszer sokkal jobban működik, mint a trükkös ikonok és legördülő menük, ha érintőképernyős eszközt használ.

 

EZ IS ÉRDEKELHET: