A legjobb képszerkesztő programok!
pizap ingyenes képszerkesztő
Képszerkesztő,  piZap ingyenes képszerkesztő

piZap ingyenes képszerkesztő

A piZap ingyenes képszerkesztő szórakoztató és könnyen megtanulható online fotószerkesztő és kollázskészítő. Rengeteg effekt, betűtípus, matrica, kollázs elrendezés, szegély, keret és szerkesztő eszköz.

Nem lehetünk mind Photoshop szakértők. A piZap ingyenes képszerkesztő a szórakoztató és egyszerű képszerkesztő eszközök megfelelő keverékét kínálja. Kezdd el a piZap használatát az első napon minimális erőfeszítéssel. Amikor azt mondjuk, hogy a piZap a legkönnyebb online fotószerkesztő, tudjuk, hogy ez merész kijelentés, de nagyon hisszük. A piZap eleve azért jött létre, hogy az olyan professzionális képszerkesztő csomagok, mint az Adobe Photoshop, sok időt vehetnek igénybe a tanuláshoz, és sok olyan felhasználó van, aki valami hozzáférhetőbbre vágyik.

Megvették a leggyakoribb és legszórakoztatóbb képszerkesztő eszközöket és a lehető legnagyobb mértékben leegyszerűsítették őket. Szeretnék, ha felhasználóik gyorsan megkezdhetnék a fényképek szerkesztését anélkül, hogy bármikor elolvasnának egy súgófájlt vagy egy oktatóanyagot.

Miután elkezdted szerkeszteni a fotókat, mémeket, Facebook-borítókat készíteni, színes matricákat hozzáadni és kivágásokat készíteni, akkor már nem állhatsz meg. Ennek oka van, hogy felhasználóik olyan hűségesek és rendszeresen több mint 30 percet töltenek munkamenetekkel a fényképek szerkesztésével. Miután megláttad, milyen egyszerű a drag and drop felület és mennyire királyak az eredmények, garantáltan függő leszel! És hamar rájössz, hogy a piZap az egyetlen fotószerkesztő, amire szükséged van az alap szintű szerkesztéshez!

Az egyszerűséggel jár a sebesség.

Könnyű be- és kijutni, és elvégezni a leggyakoribb fotószerkesztéseket anélkül, hogy belemerülnél a végtelen menükbe, a bonyolult rétegezési lehetőségekbe és olyan dolgokba, amelyeket csak profi fotósok használnának.

 

Alapvető szerkesztőeszközök a piZap ingyenes képszerkesztőben

Az első dolog, amelyet a legtöbb ember a fénykép szerkesztésekor kezd, az alapvető szerkesztések, és a kép vágása, méretezése a tökéletes méretre. Lehet, hogy négyzetbe szeretnéd vágni az Instagram számára, vagy a fekvő elrendezést álló elrendezéssé változtatni. Kivághatod a közösségi médiára is, például egy Facebook idővonal borítóra, Twitter fejléc borítóra vagy egy Youtube csatorna képborítójára.

Az alapvető szerkesztések magukban foglalják a fényerő, a kontraszt és a telítettség beállítását is. Használhatod a praktikus Zoom eszközünket és forgass minden fényképet fejjel lefelé.

 

Fotószűrők, effektusok és matricák

Az Instagram térhódítása óta a fotószűrők és az effektusok dübörögnek. Ha csak a megfelelő hangulatot akarod hozzáadni a fényképedhez, a piZap ingyenes képszerkesztő több mint 100 egyedi szűrővel rendelkezik. Van olyan klasszikus fotószerkesztő szűrőnk, mint a fekete-fehér, a szépia és az Instagram stílusú szűrők. Van néhány vad és erőteljes szűrő is, például a ColorZ és a Light FX, amelyek hűvös fényhatásokat adnak a fotókak.

Kreatív lehetsz a Texture effektjeinkkel is, amelyek a fotót vászonná vagy téglává varázsolhatják. Használd a szórakoztató szűrőket, például a posztert, a színes csobbanást és a halszemet, hogy készen állj valamire a Facebookon.

Színes és szórakoztató matricák hozzáadása a fényképekhez nagyszerű módja annak, hogy feldobjuk és személyre szabjuk őket. Több ezer matrica található a piZap ingyenes képszerkesztőben, több, mint bármely más online fotószerkesztőnél. Remek gyűjteményük van az ünnepi matricákról, mint például karácsony, halloween, Valentin és anyák napja. Továbbá hatalmas gyűjteménye van formák, minták, virágok, levelek, ragyog, szív és így tovább. Nézd meg őket, van valami mindenki számára.

 

Szövegeffektusok

A piZap Photo Editor valószínűleg legnépszerűbb eszköze a szöveges eszköz. Szöveg hozzáadása a fényképekhez azonnal átalakíthatjuk a képet kártyává, meghívóvá, mémmé, vagy csak személyre szabhatjuk a fotót a közösségi médiához.

Több száz kézzel kiválasztott betűtípus van, sokakat nem találsz meg máshol. Van egy igazán szórakoztató eszközük is, amely lehetővé teszi beszéd- és gondolatbuborékok hozzáadását a fotókhoz. Ezenkívül van egy nagyon jó ragyogó szöveges funkció is, amely az adott szöveget bármilyen színnel megvilágítja. Folyamatosan újabb és újabb betűtípusok érkeznek!

 

Kivágó eszköz

A piZap Cut-Out eszközzel bármilyen fotóhoz hozzáadhatod magad. Kiválaszthatsz bármilyen tárgyat bármely fotóból és hozzáadhatod bármely más fényképhez. Szeretnéd hozzáadni magát egy párizsi jelenethez? Semmi gond! Úgy akarsz kinézni, mintha lebegnél az űrben? Semmiség.

A Kivágás eszköz megkönnyíti olyan effektusok elvégzését, amelyeket egykor a fotószerkesztő szakemberek számára tartottak fenn. Ezzel pillanatok alatt kivágásokat készít.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: