A legjobb képszerkesztő programok!
A legjobb képszerkesztő online programokkal soha többé nem kell aggódnod
Képszerkesztő,  Képszerkesztő online

4 kiemelkedő képszerkesztő online

Íme néhány kiemelkedő képszerkesztő online – Az online szerkesztés ahelyett, hogy merevlemezt kellene magaddal vinned, olyan luxus, amely néhány évvel ezelőtt még nem volt lehetséges. A technológia fejlődésével és a felhőalapú tárolási lehetőségekkel a projektekhez és képekhez online képszerkesztő programokon keresztül férhetünk hozzá.

A legjobb képszerkesztő online programokkal soha többé nem kell aggódnod amiatt, hogy elveszítesz egy projektet vagy véletlenül letörölnéd a számítógépedről.

 

Mit kell keresni egy képszerkesztő online programban

Az online képszerkesztő programok nagyszerűek, de egy jó online képszerkesztő program többről szól, mint egyszerű mobilitásról és könnyű hozzáférésről. Amikor a legjobb online képszerkesztő programot keresed, meg kell győződnöd arról, hogy a szerkesztő rendelkezik az összes olyan eszközzel, amelyre szükséged van a szerkesztési projektjeidhez. Íme néhány eszköz, amelyre a legtöbb online képszerkesztő programban számíthatsz!

 

Eszközök

Az online képszerkesztéshez olyan eszközökre van szükség, amelyekkel alapvető beállításokat végezhetsz a fényképeken, például telítettséget, kontrasztot, fényerőt és RGB-görbéket. Ha új vagy a képszerkesztésben, olyan szerkesztőeszközt szeretnél, amely egyszerűséget kínál. Egyes eszközök nagyon bonyolultak, és csak tapasztalt szerkesztőknek ajánlottak, mert túlterhelhetik és összezavarhatják azokat, akik még csak most ismerkednek a képszerkesztéssel.

Ahogy egyre jobban megérted a szerkesztési folyamatot, idővel a szerkesztési képességeid is javulni fognak. Ezután elkezdheted keresni a mélyrehatóbb vezérlőket, amelyek még inkább emelik a képek minőségét.

 

Képjavítás és szépségszerkesztés

A képjavításról leggyakrabban azt gondolják, hogy „photoshop”, de a Photoshop valójában az Adobe egyik alkalmazása, nem pedig egy szerkesztési technika. A képjavítás valójában a képen belüli pixelek eltávolítására vagy hozzáadására utal, ami gyakran simító hatásokat eredményez, amelyek a fényképeket fényesebbé teszik. A képjavítás és a szépségszerkesztés a nem éppen ideális körülmények között készült képek megmentője, különösen akkor, ha a fényképek embereket ábrázolnak.

 

Szinkronizálás

Szinte minden online szerkesztőprogram kínál valamilyen felhőalapú tárolást a feltöltött tartalmakhoz. A felhőalapú tárolási lehetőségek lehetővé teszik, hogy ugyanazon a projekten több eszközről is dolgozhass, ahelyett, hogy mindig ugyanazt az eszközt kellene használni a fotók szerkesztéséhez. Ez az eszköz a távoli csapatok számára is megkönnyíti a közös projektmunkát, mivel mindenki a saját laptopjáról, számítógépéről, telefonjáról vagy táblagépéről tekintheti meg a fényképet.

Ha az online képszerkesztő szoftver ingyenes verzióját használod, a szerkesztő valószínűleg korlátozza a felhasználható tárhely mennyiségét. A legjobb módja annak, hogy megőrizd az ingyenes fiókot, és ne fogyjon ki a tárhelyed, ha törlöd a szerkesztés befejezett fotóit. Csak győződj meg róla, hogy a véglegesített képeket exportálod, mielőtt törlöd őket az online szerkesztőből, mert ezeket a fényképeket nem tudod majd visszanyerni, ha véglegesen törlöd őket a tárhelyről.

 

Árképzés

Ha online képszerkesztőt tervezel használni, és prémium eszközökhöz szeretnél hozzáférni, elő kell fizetned. Észre fogod venni, hogy a rendelkezésre álló prémium opciók függvényében különböző árképzési lehetőségek vannak.

 

A 4 legjobb képszerkesztő online

Most, hogy tudod, mire számíthatsz, íme a legjobb online képszerkesztők!


#1. Canva – képszerkesztő online

A Canva egy népszerű online képszerkesztő és grafikai tervező eszköz

A Canva egy népszerű online képszerkesztő és grafikai tervező eszköz, amely számos szolgáltatását ingyen kínálja. Létezik prémium verzió, amely több eszközt és szerkesztési lehetőséget nyit meg, de a legtöbb projektet még így is ingyenesen végezheted el a Canva segítségével.

A Canva inkább tervezőeszköz, mint fotószerkesztő, de kínál eszközöket magának a fotónak a beállításaihoz. A Canva a képkivágástól és -formázástól kezdve a rétegezésig és a beállításokig segíthet a fényképészeti tökéletesség elérésében.

Előnyök:

 • Könnyen használható
 • Online tárolás
 • Grafikai tervezésre is használható
 • 4 csillagos értékelés

Hátrányok:

 • Korlátozott képszerkesztés

A legjobb a következőkhöz:

 • Grafikai tervezés

 


#2. BeFunky – képszerkesztő online

A BeFunky egy fantasztikus képszerkesztő eszköz, amely még egy beépített AI Portrait Enhancerrel is rendelkezik

A BeFunky egy fantasztikus képszerkesztő eszköz, amely még egy beépített AI Portrait Enhancerrel is rendelkezik, hogy kivegye az alantas munka egy részét. Összességében a BeFunky akkor használható a legjobban, ha prémium előfizetéssel rendelkezik, mivel számos eszköz nem érhető el az ingyenes felhasználók számára. Figyelembe véve mindazt, ami benne van, a BeFunky megéri, ha rendszeresen tervezed használni.

Előnyök:

 • AI portréjavító
 • Csúcskategóriás eszközök sokasága
 • 5 csillagos értékelés

Hátrányok:

 • A legtöbb eszköz csak prémiummal érhető el

A legjobb a következőkhöz:

 • Könnyű használat

 


#3. Fotor – képszerkesztő online

A Fotor az összes alapvető eszközt, és még többet is kínál az ingyenes felhasználóknak

A Fotor az összes alapvető eszközt, és még többet is kínál az ingyenes felhasználóknak. Vannak azonban olyan eszközök, amelyek csak prémium kategóriásak, de ezek az eszközök egyértelműen megkülönböztethetők az ingyenesektől, hogy ne keveredjen össze. Számos olyan mélyreható eszköz áll rendelkezésre, amelyekkel részletesebb szerkesztéseket végezhetsz, például megváltoztathatod az RGB-görbét, beállíthatod az egyes színeket, és könnyen alkalmazhatsz vignettát.

Előnyök:

 • Számos mélyreható eszköz
 • Alapvető képjavító és szépségápolási eszközök
 • Könnyen használható
 • 5 csillagos értékelés

Hátrányok:

 • A mélyrehatóbb eszközök prémium fiókot igényelnek.

A legjobb a következőkhöz:

 • Szépségszerkesztés
 • Képjavítás

 


#4. PixlR – képszerkesztő online

A PixlR egy fantasztikus online szerkesztési platform, amely mindenki számára alkalmas

A PixlR egy fantasztikus online szerkesztési platform, amely mindenki számára alkalmas. Ha egyszerűen szeretnél dolgozni, a PixIR előre beállított szűrőket és könnyen alkalmazható effekteket kínál. Ha azonban mélyebbre szeretnél menni a szerkesztésben, az is lehetséges! A PixlR grafikai tervezőprogramként is funkcionál, így szöveg és rétegek hozzáadására is lehetősége van a kívánt képszerkesztési hatások elérése érdekében.

Előnyök:

 • Szűrők és effektek sokasága
 • Kép előbeállítások
 • 5 csillagos értékelés

Hátrányok:

 • Az ingyenes verzió hirdetésekkel van ellátva

A legjobb:

 • Effektek és szűrők

 

Merre tovább??

Amikor saját fotóidat szerkeszted, felfedezheted kreativitásod mélységeit. Új szerkesztési módszereket tanulhatsz meg, és különböző szerkesztési technikákat sajátíthatsz el. Szerkesztőként mindig van lehetőség a fejlődésre, és az online szerkesztőprogramok megkönnyítik a szerkesztési képességeid bővítését.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: