A legjobb képszerkesztő programok!
A legjobb mozaik képszerkesztő online alkalmazások
Képszerkesztő,  Mozaik képszerkesztő online

Mozaik képszerkesztő online alkalmazások

A mozaik képszerkesztő online eszközök nagyon hasznos szolgálatot tesznek, főleg az ünnepek, illetve a kiemelt események felelevenítésére, vagy üdvözlőlap gyanánt. Alább összeszedjük a 10 legjobb mozaik képszerkesztő online eszközt, hogy könnyen és egyszerűen szerkeszthess. Lássuk is a legjobbak legjobbjait:

 

A legjobb mozaik képszerkesztő online alkalmazások


#1. EasyMoza.com

Az EasyMoza segítségével online elkészítheted a saját fotómozaikod. INGYENES! Használd a saját fényképeidet és nyomtasd ki a fényképmozaikod bárhová.

 

#2. Mosaically ingyenes online fotómozaik készítő

A Mosaically egy olyan hely, ahol gyönyörű fotómozaikokat készíthetsz, megoszthatoda azokat barátaiddal és meghívhatod őket, hogy adják hozzá saját fényképeiket a mozaikhoz. Ingyenes, gyors és egyszerű. Ez egy webalkalmazás, így nem kell semmilyen szoftvert letölteni és Mac, PC, iOS és Android eszközökön is működik.

Még fiókot sem kell létrehozni. Miután létrehoztál valami csodálatos dolgot, akár vásárolhatsz egy rendkívül nagy felbontású letöltést, amelyet elvihetsz egy választott nyomdába, vagy megrendelhetsz nyomtatást közvetlenül tőlük a világ egyik legjobb minőségű nyomtatási médiumának egyikén. Igazán csodálatos ajándék.

 

#3. Fotor Photo Mosaic ingyenes mozaik fotó kreátor

Alig várod, hogy kipróbáld? A Fotor online pixelszerkesztője egy teljesen ingyenes webalkalmazás. Soha ne aggódj a költségvetés miatt. A gyors munkafolyamat lehetővé teszi, hogy inspirálódj és lenyűgöző fotókat készíts néhány kattintással ingyen. Még csak regisztrálnod sem kell a készített képek letöltéséhez. A Fotor ingyenes mozaik fotó kreátorral ingyen művészi mozaikképeket tudsz létrehozni.

Vagy egy egyszerű a pixelezett képre lenne szükséged?

Szeretnéd megmutatni a mozaikművészetről készített fantasztikus fotóidat az Instagrammon, vagy a Facebookon megosztás során? Próbáld meg pixelezni a képet, ez a legegyszerűbb módszer a fotó gyors optimalizálására. A Fotor képpont-átalakítójával megtapasztalhatod a legegyszerűbb módját a kép szépítésének. Töltsd fel a képet, állítsd be az ecset és a pixel méretét, mozgasd az ecsetet, hogy pixelezzen egy bizonyos területet a fényképen vagy a teljes képen.

A mozaik és a pixelate fotó hátterei még soha nem voltak ilyen egyszerűek!

A Fotor ingyenes fotómozaik készítője, a legcsodálatosabb effektusokat hozza létre, hogy bármilyen képet feldobjon! Sőt, a Fotor online alkalmazása tartalmazza az összes kedvenc effektust, beleértve a Háttéreltávolítót, a Tilt Shift-et és még sok más szórakoztató effektust, amelyek felfedezésre várnak.

 

#4. LunaPic ingyenes mozaik képszerkesztő online

Ingyenes mozaik online képszerkesztő. Fotó, vázlat és festék effektusok. Tumblr, Facebook, Chromebook vagy WebSites esetén. Még csak regisztrálnod sem kell a készített képek letöltéséhez. A LunaPic ingyenes mozaik fotó kreátorral ingyen művészi mozaikképeket tudsz létrehozni.

 

#5. PicMyna ingyenes online fotómozaik készítő

Egyszerű és gyors online szolgáltatás, hogy nagy képet készíthess sok kisebb képből! A Picmyna rövid videón keresztül még be is mutatja, hogyan lehet a PicMyna online mozaikkészítőt használni kiváló minőségű mozaikok létrehozásához.

 

#6. Picture to People

Itt van az egyik legsokoldalúbb szoftver, a Picture to People ingyenes mozaik képszerkesztő online, amellyel fényképeket és összetett képeket többféle gyönyörű mozaikká alakíthatsz át. Ez az eszköz nagyon hatékony és nagyszerű vezérlést kínál számos konfigurációs elem felett, így sokféle művészi mozaikhatást lehet megvalósítani a segítségével.

 

#7. Picture Mosaics – mozaik képszerkesztő online

Készítsd el fényképmozaikod a díjnyertes Picture Mosaics online fotómozaik szerkesztő alkalmazással. Használja fényképeit bármilyen eszközről vagy közösségi profilról. Együttműködés, inspiráció, videó készítés, beágyazás és még sok minden más is.

 

#8. Mosaic-Maker.com online képmozaik szerkesztő

Készítsd el saját gyönyörű mozaikod a Mosaic-Maker online fotómozaik készítővel. Ez a képmozaik szerkesztő eszköz egyszerűen használható. A fotók feltöltésével azonnal elkezdhetünk mozaikot készíteni a fotóinkból.

A Mosaic-Maker.com online mozaikkészítő megkönnyíti a saját csodálatos mozaikok elkészítését. Miután elkészítetted a mozaikod, nagy felbontású fájlt tölthetsz le három különböző változatban.

 

#9. Go4 mozaik képszerkesztő online

A Go4 fotómozaik nagyon látványos alkotás, amely csodálatosan néz ki mind háttérképként, mind nyomtatott poszterként. Általában a távolból csak nagy méretben láthatjuk a kiválasztott képet, de valójában sok különböző, apró képből áll össze. Ezek a kis képek is elég nagyok ahhoz, hogy jól láthatóak legyenek, ha közelről nézzük őket.

A mozaikplakát mindig hatalmas sikert arat, mivel nagyon látványos és egyedi ajándék. A kis képek böngészése növeli a nagy kép által nyújtott élményt, ezért a fotómozaik sokkal érdekesebb ajándékötlet, mint egy egyszerű fotó vagy fotóalbum. Ha nincs megfelelő fényképed, akkor sem kell aggódni, mert a webhelyükön található témák széles választéka közül választhatsz, amellyel létrehozhatod a mozaikot. Kutyák, macskák, autók, motorkerékpárok, virágok és még sok más rendelkezésre áll, hogy egyedi ajándékot készíthess velük.

 

#10. Pixlr X

Míg a Pixlr Editor a legjobb online fotószerkesztő, például a Photoshop, a Pixlr X a Photoshop Express legjobb ingyenes HTML-alternatívájának számít. Ezt a szoftvert a Pixlr Editor utódjaként fejlesztették ki annak reményében, hogy elkerülhető legyen az elavulás, amint a Flash nem áll rendelkezésre. Sajnos a Flash platformról HTML-re való áttéréshez nagy szükség volt az eredeti szerkesztő funkcióinak csökkentésére.

A funkció minimalizálása ellenére a Pixlr X a piac legjobb ingyenes képszerkesztő szoftverévé vált. A program fenntartja elődjének letisztult formáját, miközben egy kattintással működő eszközökre összpontosít, amelyek lefedik az összes alapvető szerkesztési igényt. Képes leszel szerkeszteni a képek színeit és telítettségét, levágni és átméretezni, megszabadulni a nem kívánt elemektől az érintő eszközzel és beállítani a fehéregyensúlyt. További réstechnikai eszközök, például a vörösszem-eltávolítás és a kitöltési fény is lehetővé teszi, hogy a portréfotózást a következő szintre emeld.

Összességében elmondható, hogy a Pixlr X egy kiváló online ingyenes képszerkesztő program kezdőknek és nem hivatásos fotósoknak, akik minden médiaigényüket lefedik. Azok, akik fejlettebb eszközöket, például ecseteket vagy rétegeket keresnek, érdemes ragaszkodniuk a Pixlr Editor alkalmazáshoz, amíg a Pixlr X ki nem fejlődik és tartalmazza ezeket a funkciókat.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: