A legjobb képszerkesztő programok!
Ingyenes képszerkesztő letöltés nélkül
Ingyenes képszerkesztő letöltés nélkül,  Képszerkesztő

Ingyenes képszerkesztő letöltés nélkül

A nyolc legjobb ingyenes képszerkesztő letöltés nélkül, amellyel a képek csodálatosan szerkeszthetők a böngésződben. Az online képszerkesztő alkalmazások segítségével fantasztikusan jól kezelhetők, effektelhetők a képek anélkül, hogy elhagynád a böngészőt. Az Online képszerkesztő alternatívák egyre kívánatosabbak, hiszen a nagy többsége ingyenes és nagyon kényelmesen használhatók, letöltés nélkül.

A sok-sok online képszerkesztő közül igyekeztük kiszemezgetni melyik a legjobb 8 ingyenes képszerkesztő letöltés nélkül, hogy időt spórolva neked, csak a képeid szerkesztésével foglalkozhass, az erre legalkalmasabb eszközzel.

Akár szeretné finomhangolni az expozíciót, eltávolítani a foltokat, megváltoztatni a perspektívát vagy akár több bepattintást összeolvasni egy összetett kompozícióba, több online fotószerkesztő képes megoldani a számodra. Egy sor olyan eszközt választottunk, amelyek megfelelnek a különböző készségszinteknek és céloknak. Némelyek kezdőbarátok, egyszerűen csúszka- és nagy ikonrendszerrel rendelkeznek, mások inkább a Photoshop böngésző-alapú változatai.

Ezek az eszközök mind a HTML5 használatával készültek, ami azt jelenti, hogy minden modern webböngészőben működni fognak. A legjobb az egészben, hogy bár sokuknak van néhány prémium funkciója, alapvető eszközeik mind szabadon használhatók.

 

Lássuk melyik a 8 legjobb ingyenes képszerkesztő letöltés nélkül


Adobe Spark

Adobe Spark

Ingyenes és egyszerű online képszerkesztő. Az Adobe Spark egy ingyenes dizájn alkalmazás, hatékony, könnyen használható képszerkesztővel. A fényképek méretezése, elforgatása, billentése, átméretezése és megfordítása. Használj szűrőket, szöveget, vagy állítsd be a kontrasztot, a fényerőt, a telítettséget, a meleget vagy az élességet – mindezt néhány koppintással. Az Adobe Spark az interneten, böngészőből, vagy a mobileszközön érhető el. Minden fotószerkesztési igény egy alkalmazásban.

Az Adobe Spark nem csak egy erőteljes tervező alkalmazás. Beépített képszerkesztő funkciói révén tökéletes eszköz a képek tökéletesítésére. Az egyszerűen használható ingyenes fotószerkesztő kéznél van a méretezés, méretezés, szűrők, fejlesztések és félelmetes szövegfedvény beállítások.

Szerkeszd a fényképeid, majd az egygombos átméretezéssel formázd a képeket online (például közösségi média bejegyzéseinek, profilképeinek, szalagcímeinek stb.) vagy nyomtatott formában (például levelek, poszterek, meghívók stb.) történő felhasználásra.

 

BeFunky

BeFunky

A BeFunky egy egyedülállóan hatékony online és mobil fotószerkesztő. Gondolj a Photoshopra, de egyszerűsítve a mindennapi felhasználók számára. A BeFunky segítségével könnyen létrehozhatók a kreatív koncepciók.

A BeFunky fotószerkesztőjével több száz csodálatos fotóeffektussal játszhatsz, amelyeket máshol nem találsz meg, például a világhírű Cartoonizer és a pop art effektusok. További extrát adhatsz a fényképedhez több száz egyedi, kézzel rajzolt grafikával, mint például kalapok, szakállak, ékszerek, képkeretek és grafikus fedvények.

Ha a szöveg a te dolgod, a BeFunky Photo Editor rengeteg betűtípussal és testreszabott szövegelrendezéssel rendelkezik, amelyek közül választhatsz, vagy használhatod a számítógépeden tárolt betűtípusokat! A képek készítése szórakoztató, de már a fotószerkesztőd is az.

 

Canva

Canva

Ingyenes online fotószerkesztő, amellyel gyorsan ingyen szűrheted, átméretezheted vagy szerkesztheted a fotóidat. Korlátlan használat és vízjelek nélkül. Nincsenek alkalmazások vagy bővítmények. A képszerkesztés egyszerű a Canva fotószerkesztőjével. Nincsenek bonyolult eszközök vagy zavaró felhasználói felület – csak egyszerű, egyértelmű eszközök, amelyek átalakítják a fotót. A kezdéshez egyszerűen húzd a fényképet a szerkesztőbe.

 

Free Online Image Editor

Free Online Image Editor

A Free Online Image Editor online képszerkesztő úgy van létrehozva, hogy mindig elérhető legyen anélkül, hogy külön szoftvert kellene telepítenie. Munkahelyen, iskolában vagy otthon, amíg van internetkapcsolat, használhatjuk a szerkesztőt.

Ez a legegyszerűbb módszer a képek tiszta és gyors szerkesztésére PC-ről, Laptop-ról, iPad-ről, Tabletről és Mobiltelefonról. Minden formátumban működik, például: PNG, JPG / JPEG, BMP (Bitmap) vagy animált GIF. Akár a saját betűtípusaid is feltöltheted a szerkesztőbe, és felhasználhatod őket saját szöveges betű hozzáadásához egy saját fényképhez. És ingyenes a használata.

 

Fotor

Fotor

A Fotor egy ingyenes online képszerkesztő és grafikus, amely lehetővé teszi online fotószerkesztő eszközök használatát, például szűrők, keretek, szöveg, matricák és még sok minden mást is. Több ezer gyönyörű és professzionálisan megtervezett sablon, amely megfelel bármilyen tervezési igényének!

Élvezd a számos előre beállított sablon által nyújtott lehetőségeket, amelyek mind segítenek a szerkesztésben, kezdve a közösségi média terveitől, beleértve a Facebook borítókat, posztereket, fényképkártyákat, YouTube szalaghirdetéseket és még sok minden mást! Könnyedén készíthetsz mindenféle mintát néhány kattintással!

 

lunapic

LunaPic

A LunaPic egy online platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára képeik feltöltését, szerkesztését és megosztását. A kép platformra történő feltöltése után a felhasználók szegélyeket, szűrőket, animációkat és egyebeket adhatnak hozzá a képeikhez. 2006 októberében indult.

 

PicMonkey

PicMonkey

A PicMonkey online fotószerkesztőjében minden megtalálható, ami „wow-hatású” képek készítéséhez szükséges. Emeld fel a fényképeidet, terveidet és közösségi média bejegyzéseidet a következő szintre. szűrőkkel és szerkesztő eszközökkel. A kiváló megjelenés, amely megváltoztatja a fotót.

 

Pixlr

Pixlr.com

A Pixlr, a világ első számú kedvenc online fotószerkesztője lehetővé teszi a fényképek szerkesztését közvetlenül a böngészőben ingyenesen. Tapasztald meg a következő szintű, intuitív képszerkesztést az AI-alapú eszközökkel a gyors, mégis professzionális szerkesztéshez. Szerkesztőnk szinte bármilyen képformátumot megnyit, például PSD (Photoshop), PXD, JPEG, PNG (átlátszó), WebP, SVG és így tovább. Telepítés és regisztráció nem szükséges. Ingyenesen használható asztali számítógépeken, táblagépeken és telefonokon.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: