A legjobb képszerkesztő programok!
pixiz képszerkesztő
Képszerkesztő,  Pixiz képszerkesztő

A pixiz képszerkesztő részletesen

Pixiz képszerkesztő és azon túl! A Pixiz kiváló minőségű képszerkesztést kínál ingyenesen. Készíthetsz arcképes fotókat, fotó kollázsokat, szűrőket alkalmazhat és fényképeket szerkeszthetsz. A Pixiz segítségével feltölthetsz egy képet, és a kép retusálható, sok effektus segítségével módosítható, és különböző beállításokba illeszthető be, ahol úgy tűnik, hogy az eredeti kép része. Ha végeztünk, exportálhatjuk a módosított képet, elmenthetjük a helyi merevlemezre, vagy letölthetjük avatárként.

Bár a Pixiz nagyszerű, sok más hasonló szolgáltatás létezik, mint például a Deefunia, a Photo505, a Jpgfun, a Photofunia, amelyeket mi is megnézünk, mivel az egyes szolgáltatások egyedi jellemzőkkel és hatásokkal bírnak.

 

Fotók kombinálása, fotónyomtatás, közösségi média fotók és egyebek a Pixiz képszerkesztő segítségével

Csak egy vagy két lépésben letöltheted fényképeidet a számítógépre, létrehoz egy linket, amelyet egy másik webhelyen használhatunk (ezt EXPORT néven hívják, mivel ez exportálja a fényképét az internetre mentésre, különben a fényképeket néhány óránként törli), és könnyedén megoszthatjuk a fotó alkotásainkat például Facebookon.

A Pixiz képszerkesztő a legegyszerűbb és legviccesebb módja annak, hogy emlékeid még csodálatosabbá, egyedibbé és felejthetetlenebbé tedd. Válassz a sok keret, kollázs elrendezés és szűrő közül, és adj szabad utat kreativitásodnak a fotó javításához. Több mint 500 000 kerettel rendelkezik minden ízléshez, alkalomhoz és hangulathoz.

Magazin címlapján akarsz lenni, szupersztárrá, űrhajóssá, testépítővé vagy esetleg állattá válni? Keresd meg a kívánt testet/formát több képkockánkban, és csak tedd bele az arcod! A Pixiz használata gyerekjáték! Néhány másodperc alatt fantasztikus kollázsokat készíthetsz. Egyszerűen válassz egy keretet vagy effektust, töltsd fel a fényképét, és meg is vagyunk! Egy pillanat alatt elérhető az eredményt!

 

Soha nem fogsz unatkozni a Pixiz használatával!

Minden igényed kielégítése érdekében tartalmakat folyamatosan frissítik, nemcsak minden héten, hanem minden egyes nap! Ha csak lenyűgöző effektusokat szeretnél hozzáadni a képeidhez, vagy ha személyes üdvözletet kell küldened karácsonyra, születésnapra, Valentin-napra vagy bármilyen más alkalomra … Biztosan megtalálod, amit keresel! Az alkalmazással tartsa a Pixiz zsebében, és bármikor használhatod! Innentől nincs is más dolgod, mint élvezni az alkotás örömét!

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: