Imikimi képszerkesztő – Web, iOS, Android
Imikimi képszerkesztő,  Képszerkesztő

Imikimi képszerkesztő – Web, iOS, Android

Az Imikimi képszerkesztő egy egyszerű és szórakoztató mód a képek javítására. Használd a számos szűrőjét és effektusát, hogy a fotóid gyönyörűek és vonzóak legyenek. És egyáltalán nem kell sok idő!

 

Imikimi képszerkesztő önkéntes művészek egyedülálló közössége…

…akik milliónyi Imikimi -keretet hoztak létre a számodra a fényképek tökéletesítése érdekében. Az Imikimi közösség minden nap új kereteket készít. Már sablonok milliói közül lehet választani. A sok képkocka és az erőteljes beépített effektusok segítségével könnyedén lehet kreatív és szórakoztató javításokat és módosításokat végezni, miközben fotóid csodálatosak lesznek.

A Poster Text segítségével gyorsan hozzáadhatsz gyönyörű szöveget bármilyen fényképhez vagy Imikimi keretet a fényképedhez. Hat poszter-szöveg stílus és végtelen variáció révén könnyen megtalálható a megfelelő megjelenést. Több mint 250 mintaszöveget vettek fel az ünnepekre, elismerésre, születésnapokra és a szeretet kifejezésére és egyebekre.

Ha teljes irányítást szeretnél a kreatív kifejezés felett, próbáld ki a hatékony Imikimi képszerkesztőt. Szöveg hozzáadása több mint 100 különböző betűtípussal és egy tucat remek stílussal. Adj hozzá formákat és fotókat rétegekkel és effektusokkal.

 

Az Imikimi képszerkesztő főbb jellemzői:

  • Csodálatos szűrőeffektusokat adhatsz hozzá a fényképeidhez
  • Add hozzá a fotóművészet esszenciáját a fotóidhoz a sok fantasztikus fotóeffektussal
  • Sok szűrőtípus: Szépség, LOMO, Vibe, Art
  • Rengeteg gyönyörű fotóeffektus, például fehérítés, rózsaszín, friss, városi, napkelte, HDR, kék hang, árnyék, időutazás, fényes álom, pozitív stb.
  • Könnyen kezelhető
  • Megoszthatod a fényképeit a legnépszerűbb közösségi hálózatokon keresztül, mint például a Facebook, az Instagram és mások
  • Ja.. és teljesen INGYENES!

 

Oszd meg a műveidet!

Ha végeztél a fotód kicsinosításával, oszd meg az Imikimi képszerkesztő keretes fényképeidet barátaiddal és családoddal a Facebookon, e-mailben vagy MMS- ben… van még MMS? Na jó akkor i-Massege-ben. Mire vársz? A belső művészeted vágyakozik kifejezni önmagát, ne tartsd meg csak magadnak!

Oszd meg a Zo-on

Életünk legfontosabb részeit nem lehet egyetlen fotóval, Kimivel vagy bejegyzéssel megörökíteni. Ezért hozták létre a Zo Streameket. A Zo közvetítésekkel bárki megoszthatja sokféle érdeklődését sokféle adatfolyamban, a követők pedig követhetik az őket érdeklő streameket.

Hozz létre annyi adatfolyamot, amennyit csak akarsz és kövesd mások érdeklődését. Ellentétben mindenhol máshol, nem kell mindent követned, amit valaki közzétesz. Könnyedén választhatod, hogy követed-e utazási fotóikat és figyelmen kívül hagyod például a főzős ételfotóikat, vagy éppen a politikájukat – vagy éppen fordítva.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: