A legjobb képszerkesztő programok!
10 ingyenes online képszerkesztő
Ingyenes online képszerkesztő,  Képszerkesztő

10 ingyenes online képszerkesztő

Rengeteg kiváló minőségű ingyenes online képszerkesztő program érhető el a neten, ha tudod, hol keress. Itt összegyűjtöttünk tizet a legjobb lehetőségek közül. Függetlenül attól, hogy milyen szinten állsz a fotós képességeidben, vagy mennyire jó egy felvétel a szerkesztés előtt, szinte mindig vannak olyan dolgok, amelyeket valamilyen módon javítani vagy retusálni lehet.

Itt jönnek az ingyenes online képszerkesztő alkalmazások – a minőség számít és nem kell bankot robbantani ahhoz, hogy elérd a munkához kívánt szerkesztési szintet.

 

10 kiváló, ingyenes online képszerkesztő


#1. Pixlr

a Pixlr számtalan funkciójának kihasználása előtt regisztrálni kell

A legjobb a kezdők számára, gyors és egyszerű képfeldolgozási projektek. Szeretnél gyors változtatásokat alkalmazni a fotóidon, nagyon kevés fejfájással? Bár a Pixlr számtalan funkciójának kihasználása előtt regisztrálni kell, a néhány perces extra beállítási folyamat megéri a fáradságot.

Könnyedén importálhatod képeidet a Pixlr-be és máris elkezdheted a szerkesztést. Ez az online képszerkesztő a böngészőn, az iPhone és az Android platformon keresztül is elérhető és számos egyszerű, egy kattintással elvégezhető funkciót és viszonylag robusztus eszközkészletet kínál.

Az alkalmazás talán legjobb tulajdonsága, hogy mennyire könnyű használni. Oktatóanyagokat tartalmaz, amelyek végigvezetnek a bonyolultabb funkciókon és nagyon gyorsan elsajátítható, ha egyszer elsajátítottad a dolgok fonalát. Ha ismeri a képszerkesztő alkalmazásokat, akkor ez egy fantasztikus választás a számodra. Ezen a nagyszerű kis programon kívül a cég a Vectr ingyenes vektorgrafikus szerkesztő programot, néhány ingyenes grafikát is biztosít, amelyeket felhasználhatsz a kreatív munkáidban, valamint egy szép ingyenes stockképválasztékot, ha szükséged van rá.

Egy apró kis figyelmeztetés! Bár ez az alkalmazás ingyenesen használható, a legjobb funkciókat egy fizetős fal mögé zárták. Pro-t kell választanod, ha ki akarod használni a fejlettebb funkciók előnyeit. Ezzel együtt továbbra is az egyik legnépszerűbb iPhone-fotószerkesztő a világon.

 

#2. Instasize ingyenes online képszerkesztő

az Instasize több mint 130 professzionális, fotósok által inspirált szűrő közül is választhatsz

A legjobb a mobil szerkesztéshez és influencerek számára. Az iOS és Android rendszereken egyaránt elérhető Instasize a mobil szerkesztésre készült. Elegáns kialakítása felhasználóbarát és nem spórol a funkciók és eszközök terén.

A képvágás és a méretváltoztatás az alkalmazás kenyere, de ha képszerkesztésről van szó, az alkalmazás lehetővé teszi, hogy belevágj a részletekbe:

  • az expozíció és a fényerő,
  • a színárnyalat és a melegség,
  • az árnyékok és a fénypontok,
  • a kontraszt, az élesség
  • és a telítettség manipulálása.

Erre nem mindenkinek van ideje, ezért az Instasize több mint 130 professzionális, fotósok által inspirált szűrő közül is választhatsz. Biztosan találsz olyan szűrőt, amely megfelel az általad keresett esztétikának. További hasznos funkciók közé tartoznak a robusztus szépségápolási eszközök, az egyedi szegélyek, a kollázskészítő és a szövegszerkesztő. Egyszerű szerkesztéseket végezhetsz, kollázsokat készíthetsz, vagy elszabadulhat a fantáziád.

Az Instasize segítségével bárki, bármilyen képzettségi szinten személyes és professzionális jelleget kölcsönözhet az online közzétett fotóknak.

 

#3. Design Wizard

A Design Wizard könnyen kezelhető szoftverével percek alatt lenyűgöző videókat és képterveket készíthetsz

A legjobb a közösségi média marketingesek és cégtulajdonosok számára. A Design Wizard könnyen kezelhető szoftverével percek alatt lenyűgöző videókat és képterveket készíthetsz. Az ingyenes funkciók lehetővé teszik, hogy varázslatosan átméretezd a terveket. Betűtípusokat, fényképeket, logókat is feltölthetsz és egyéni színpalettákat hozhatsz létre!

A könyvtár több mint 1 millió prémium képet, több ezer kiváló minőségű videót, illusztrációt, grafikát és még sok mást tartalmaz. Minden videó és kép kereskedelmi felhasználásra is engedélyezett. Míg az ingyenes csomagban rengeteg értéket találsz, a Pro vagy Business csomagot is választhatod. A Pro tervcsomag havi 60 képtervezési letöltést, képfeltöltést, betűtípus feltöltést, ingyenes előnézetet és 1 GB tárhelyet biztosít.

A Business csomagban korlátlan standard videóletöltést, havonta 1 prémium videót, korlátlan képtervezési letöltést, videófeltöltést, szöveg és képek hozzáadását a videókhoz és 10 GB tárhelyet kapsz.

 

#4. Fotor

A Fotor egy ingyenes online képszerkesztő program, kiváló eszköz, amelynek rendkívül könnyen érthető felhasználói felülete egyszerűvé teszi a használatát

A legjobb hobbisták és kezdők részére, továbbá közösségi média influencerek és digitális marketingesek számára is. A Fotor egy ingyenes online képszerkesztő program, kiváló eszköz, amelynek rendkívül könnyen érthető felhasználói felülete egyszerűvé teszi a használatát. Tekintettel arra, hogy egyes böngészőalapú programok mennyire szaggatottak tudnak lenni, a Fotor teljesítménye fantasztikus. Nem foglalja le a rendszer erőforrásaidat, ami miatt a számítógép úgy kezdhet el pörögni, mint egy gamer gép és értékes időt veszíthetsz.

A Fotor csodálatos intelligens szűrők és effektek, valamint egy lenyűgöző fotókollázs eszközzel rendelkezik, és a RAW-fájlokat is képes kezelni minden gond nélkül. A Fotor néhány korlátozott tervezési funkciót is lehetővé tesz névjegykártyák, közösségi médiaképek, plakátok, bannerek, dokumentumok, kollázsok és meghívók formájában, ami hasznos lehet a bloggerek és a digitális marketingesek számára.

Bár a Fotorból hiányoznak a tényleges művészeti funkciók, például az ecset és nem alkalmas igazán magas színvonalú effektek készítésére, mint a listán szereplő többi alkalmazás, nagyon jól teszi, amit csinál és jó általános képszerkesztésre azok számára, akiknek nincs szükségük fejlett funkciókra.

 

#5. Befunky ingyenes online képszerkesztő

A Befunky egyszerű, intuitív és az egyik legjobb teljesítményű lehetőség ezen a listán

Legjobb bloggerek és olyan emberek számára, akik közösségi médiaeszközöket szeretnének létrehozni. A Befunky egyszerű, intuitív és az egyik legjobb teljesítményű lehetőség ezen a listán. Számos fantasztikus elemmel rendelkezik a képminőség javítására, valamint egy szép és egyszerű kollázs funkcióval.

A Fotorhoz hasonlóan a Befunky is számos olyan tervezési elemet tartalmaz, amelyek segítségével szép képeslapokat, brosúrákat, plakátokat, Powerpoint prezentációkhoz készült diákat és meghívókat készíthet néhány egyszerű lépéssel. Ha a célod a közösségi hálózati posztok, nyomtatható eszközök vagy egy ügyfél számára készített prezentáció, akkor a Befunky jó választás számodra.

Bár nem rendelkezik olyan széleskörű funkciókkal, mint az ezen a listán szereplő többi lehetőség, nehéz lenne gyorsabb és hatékonyabb lehetőséget találni egyszerű kreatívok ésszerű időn belüli elkészítésére.

 

#6. PicMonkey

A PicMonkey legjobb tulajdonsága a könnyű kezelhetősége a listánkon szereplő fejlettebb lehetőségekhez képest

A legjobb webdesignerek és bloggerek számára. A PicMonkey legjobb tulajdonsága a könnyű kezelhetősége a listánkon szereplő fejlettebb lehetőségekhez képest. Egyszerű, a felhasználói felület barátságos és intuitív. Olyannyira, hogy a gyermekek is képesek rövid idő alatt megtanulni kezelni.

A PicMonkey egy nagyszerű kollázskészítővel rendelkezik, amely túlszárnyalja a legtöbb más egyszerű képszerkesztőt és mindenki számára elérhető. Emellett mindenféle igazán hasznos sablonokkal rendelkezik, amelyek segítenek felgyorsítani a munkafolyamatokat, valamint megkönnyítik a blogok, weboldalak és marketinganyagok fejlécének és bannerjeinek létrehozását. Bár a PicMonkey egyszerre csak egy fájlt tud feldolgozni, mégis remek választás egy online képszerkesztő alkalmazásnak.

Mint a lista számos más bejegyzésénél, a PicMonkey további funkciókat rejt egy fizetős fal mögé rejtve. A 7 napos ingyenes próbaverziót még mindig meglovagolhatja, hogy hozzáférj a hozzáadott funkciókhoz, de ehhez ki kell választani egy számlázási opciót.

 

#7. Ribbet

A Ribbet fő erőssége az, hogy mennyire egyszerű a használata

A legjobb alkalmi és professzionális felhasználók számára. A Ribbet fő erőssége az, hogy mennyire egyszerű a használata. A Ribbetet még a legképzetlenebb kezdő is gyorsan elsajátíthatja, köszönhetően a fantasztikus felhasználói felületnek és a nagyszerű felhasználói élményre való odafigyelésnek.

A listán szereplő többi lehetőséghez hasonlóan tartalmaz kollázs funkciót, valamint számos különböző eszközt, amelyekkel több mint 70 különböző betűtípust adhatsz hozzá, matricákat készíthetsz és még sok minden mást. Nagyszerű megosztási lehetőségekkel, valamint ingyenes felhőalapú tárolási lehetőséggel rendelkezik, amely segít a fényképek mentésében és rendezésében, hogy azok bármikor elérhetőek legyenek, így a Ribbet-tel tényleg nem lehet rosszul járni.

Ez egy szilárd csomag, amelyre kellemes ránézni, és az idő múlásával csak jobb lehet. Egy dolgot fontos megjegyezni, hogy a Ribbet fejlettebb funkcióinak használata a Premium verzióra való frissítést igényli. Ennek ellenére az ingyenes opcióval hozzáférhetsz a program funkcióinak nagy részéhez, és ez egy nagyszerű platform a képek maximális kihasználásához. Az iPhone-ra és iPadre elérhető és hamarosan megjelenik az Android verzió is, így bárhová magával viheted.

 

#8. Photoshop Express

A Photoshop Express egy kiváló böngészőalapú online képszerkesztő program

A Photoshop Express egy kiváló böngészőalapú online képszerkesztő program, amely rendkívül jól megtervezett, amit az Adobe-tól remélhetünk, és minden olyan funkcióval rendelkezik, amit egy képszerkesztő szoftvertől elvárhatunk. Minden azonnal elérhető, függetlenül a korábbi tapasztalatoktól.

További bónusz, hogy nincs szükség pluginokra, amennyiben telepítve van a Flash és egyszerűen csak ráhúzod a képeket, hogy elkezdhesd a munkát. Hátránya, hogy a Photoshop Express jelenleg csak JPG fájlokat támogat és nem tartalmaz közösségi média megosztási funkciókat.

Ez egyesek számára bénító korlátozás lehet most, hogy a PNG sokkal gyakrabban használt kiterjesztés.

 

#9. iPiccy ingyenes online képszerkesztő

A listán szereplő szerkesztők közül az egyik legkönnyebben használható felülettel büszkélkedő iPiccy jó választás mindazoknak, akik ingyenes képszerkesztőt keresnek

A legjobb kezdők és középhaladók számára, akik robusztus funkciókat keresnek. A listán szereplő szerkesztők közül az egyik legkönnyebben használható felülettel büszkélkedő iPiccy jó választás mindazoknak, akik ingyenes képszerkesztőt keresnek anélkül, hogy bonyolult felületet tanulnának.

A számos egy kattintással használható eszközzel és a fantasztikus zoom funkcióval biztosan képes leszel meggyőző végleges fényképeket készíteni minimális időbefektetéssel. A fejlettebb funkciókhoz is hozzáférhetsz a görbe beállításokkal, klónozó eszközökkel, háttérradírral és egyéb lehetőségekkel itt több mint elégséges a profik és a kezdők igényeinek kielégítésére.

Megjegyzés: az iPiccy böngészőben történő használatához Flash szükséges. Bár az iPiccy korlátozott lehetőségeket kínál a fájlok mentésére, csak JPG és PNG, illetve a megosztást csak a Facebookra korlátozza. A több fájl egyidejű feltöltésének lehetősége és a WYSIWYG felület magas termelékenységet biztosít.

 

#10. Google Fotók

A Google Fotók a Picasa nemrégiben megjelent helyettesítője, a Google Fotók rendkívül egyszerű és intuitív

A Google Fotók a Picasa nemrégiben megjelent helyettesítője, a Google Fotók rendkívül egyszerű és intuitív, és lehetővé teszi, hogy a fényképeket nagyon kevés gonddal szerkeszd. Könnyedén böngészhetsz a fotókönyvtárban és fejfájás nélkül rendszerezheted a munkáid.

A tényleges fényképszerkesztéshez korlátozott funkciókészlettel rendelkezik, de a legfontosabb funkciókat biztosítja:

  • vágás,
  • vöröses szem,
  • automatikus kontraszt,
  • színkorrekció,
  • stb…

Ez nem azt jelenti, hogy nem tud semmi különlegeset. A Google Fotókkal animációkat, fotófülke-stílusú fotóösszeállításokat, ünnepi témájú effekteket, interaktív történeteket készíthetsz, valamint kereteket és szűrőket alkalmazhatsz a fotókra. A Google Fotók a Google-fiókon keresztül szó szerint bárhol elérhető, ahol van internet.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG: